Online magazines

02 oktober 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Een waterontharder moet eenmaal per jaar worden onderhouden voor een optimale werking. Daarvoor kan je een onderhoudscontract afsluiten met de firma die de verzachter geplaatst heeft. Lees hier hoe zo’n onderhoud in zijn werk gaat.
Altijd al graag je eigen tuinpoort of gereedschapsrek in elkaar gestoken? Neem nu een online abonnement voor 12 maanden en krijg er gratis 2 bouwplannen* (t.w.v. 20 euro) naar keuze bij.
Heb je een plat dak boven je hoofd dat aan vernieuwing toe is? Daar kan je makkelijk zelf aan beginnen! Tijdens de demodagen leert Zelfdakstore jou hoe je EPDM-dakbedekking moet plaatsen, van A tot Zelfdakstore.
Pleisteren is niet iets waar elke doe-het-zelver zich aan waagt. Toegegeven, gemakkelijk is het niet, maar met een beetje oefening én deze gids moet het zeker lukken. En zoals bij alles is de voorbereiding minstens even belangrijk als de afwerking.
Het gebruik van een ladder en steiger vraagt heel wat voorzichtigheid. De Tooldokter checkt enkele basisprincipes voor je om veilig aan de slag te kunnen.
Wil je zelf je woning opknappen, maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? In de workshop tonen we het je voor en leren je hoe je snel en efficiënt een klus tot een goed einde brengt.
STELLING VAN DE WEEK
Isoleren langs boven doe je het best met drukvaste, stevige isolatieplaten voor de beloopbaarheid, isolerende chape of purschuim. De vloer isoleren langs onder is enkel mogelijk wanneer er een (kruip)kelder is. Hoe heb jij het aangepakt, of hoe ga jij het aanpakken?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.