Online magazines

29 september 2021 Bouwen vol vertrouwen

waarom een thuisbatterij kiezen
Met een thuisbatterij sla je de stroom op die je met je zonnepanelen opwekt, en kan je het percentage van je eigen verbruik aanzienlijk verhogen. We geven in dit online magazine mee waarom dat het overwegen waard is.

BRICO Tip van de week: werkbankklem met grendels
Hoe maximaliseer je het gebruik van je eigen opgewekte stroom? Wie zonnepanelen heeft liggen, worstelt de laatste tijd steeds meer met die vraag. Een thuisbatterij kan de oplossing zijn, al zijn er ook andere manieren voor wie dat niet ziet zitten.
Altijd al graag je eigen tuinpoort of gereedschapsrek in elkaar gestoken? Neem nu een online abonnement op Dobbit voor 12 maanden en krijg er gratis 2 bouwplannen* (t.w.v. 20 euro) naar keuze bij.
Geef jouw mening over de toekomst van je verwarming en WIN een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 4 minuten van jouw tijd!
Lassen, ofte het aan elkaar smelten van twee metalen onderdelen, is zeker niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn lasposten toegankelijker dan je denkt. We overlopen wat er bestaat en hoe je ermee aan de slag gaat.
Zonder funderingen geen stabiele constructie. We overlopen welke mogelijkheden er zijn en geven mee hoe er beslist wordt welk type fundering er gebruikt wordt. Lees ook hoe je zelf strookfunderingen en een betonplaat kan gieten.
STELLING VAN DE WEEK
Bij Dobbit toonden we al veelvuldig hoe je een vloer, muur of dak kan isoleren. Niet iedereen ziet het echter zitten om daar zelf aan te beginnen. Pak jij je isolatieklussen doorgaans zelf aan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.