Online magazines

10 april 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Om je tuinhout op een duurzame manier te beschermen tegen weersinvloeden, vervuiling en vlekken, behandel je het met een beits. Lees hier welke soorten beits er zijn, en hoe je te werk gaat bij het aanbrengen ervan.
Om een goed schilderresultaat te hebben, moeten je muren strak, egaal en glad zijn, en moet je dus plamuren. Het is een klus waar velen voor terugdeinzen Met het Magic’ gamma van Toupret wordt het echter kinderspel.
Tijden veranderen en ook je smaak evolueert. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor grootformaat tegels in natuursteen of keramiek, maar ook betonklinkers blijven nog een all time favorite. Is jouw terras stilaan toe aan een renovatie?
Transformeer je woning tot een intelligente omgeving met een knus en comfortabel gevoel. Met SMART+ kan je in een mum van tijd jouw verlichting bedienen, dimmen en personaliseren met je smartphone of je stem! Lees er hier meer over.
Welke toekomstige (ver)bouwplannen heb jij de komende 5 jaar? Een nieuwe keuken, warmtepomp, of dan toch die thuisbatterij? Vervolledig 4 vragen en WIN een gereedschaps- of pannenset.
Je wil een nieuwe chape gieten om verwarmingsbuizen, technische bekabeling enz. te bedekken, zonder tijdverlies? In dit geval kan een vloeibare, zelfnivellerende chape de beste keuze zijn.
Tijdens de maand mei geniet je bij je bestelling van je EPDM-totaalpakket van een heerlijk flesje prosecco De Faveri. Vraag nu snel je offerte aan en start de lente klinkend op een nieuw EPDM-dak!
De schoonheid van een tuin is gebaseerd op verschillende elementen. Ook het gazon speelt een essentiële rol. Het is belangrijk dat die voedingsstoffen krijgt om terug zijn vitaliteit te herwinnen en opnieuw meer weerstand te krijgen.
Een verstopte afvoer of toilet; iedereen maakt het wel eens mee. Maar wat moet je dan doen? Je kan een aantal stappen doorlopen om de blokkage weg te werken - uiteraard met de nodige bescherming. We geven je handige tips mee.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.