Online magazines

27 maart 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe je schoorsteen onderhouden
Een vuile of lekkende schoorsteen of een slecht onderhouden afvoerkanaal kan slechte, zelfs fatale gevolgen hebben voor je woning en jezelf. In dit online magazine leggen we uit hoe je je schoorsteen of afvoerkanaal in topvorm houdt.

BRICO Tip van de week: proper verven met een borstel
 
Veel woningbranden zijn het gevolg van een slecht onderhouden schoorsteen of afvoerkanaal. De schoorsteen laten vegen voorkomt dat probleem én zorgt ook voor een beter presterende verwarming. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.
Ramen en deuren kan je zelf plaatsen! Raamwinkel ondersteunt zelfbouwers met opmeting, dagassistentie, kraanwerk en meer. Bespaar zo tot 50%. Bereken online je offerte of maak een afspraak in onze toonzaal met een specialist.
Als je vaak stofzuigt, is gebruiksgemak uiteraard een belangrijke factor, maar dan ga je best ook niet voor een te licht toestel. Heb je huisdieren of ben je allergisch? Heb je een houten vloer? Allemaal factoren die meespelen.
Wil je de vloer van jouw garage afwerken of renoveren? Bekijk de klusvideo van Atelier Knauf en ontdek hoe je dat allemaal volledig zelf kunt doen.
Groenaanslag maakt stenen of hout spekglad, zodat je makkelijk uitglijdt. Muren en tegels kunnen er relatief snel door aftakelen. Wat de beste manier is om af te rekenen met de groenaanslag hangt onder meer af van het type ondergrond.
Wie bouwt, renoveert of gewoon vaak klust, zal vroeg of laat een zaag nodig hebben. Voor de klusser zijn er verschillende elektrische  tools voorhanden om iets op maat te zagen. Welke opties heb je? We overlopen ze in deze video.
Het wordt stilaan lente, daarom stappen we in de nieuwe Dobbit de deur uit. We gaan rond onze woning aan de slag zodat we met het mooie weer in aantocht optimaal kunnen genieten onze terras, tuin en oprit.
STELLING VAN DE WEEK
Wie centrale verwarming heeft op gas, heeft ofwel een aardgasaansluiting, ofwel een tank met propaan- of butaangas. Die aansluiting leidt naar de gascondensatieketel of combiketel. Welk type heb jij hangen thuis?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.