Online magazines

09 januari 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
bouwen en verbouwen in 2021
Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen of totaalrenovaties voldoen aan de BEN-norm. Wat houdt dat in? En welke andere parameters en termen komen daarbij kijken? We leggen het uit in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: vaste schroef lossen
Wat is het verschil tussen EPB en EPC? Is het nu S-peil of K-peil? En wat is een passiefhuis en een BEN-woning? Er wordt met heel wat specifieke en soms voor een leek verwarrende termen gegoocheld in de bouwwereld. Een woordje uitleg.
Volop aan het (ver)bouwen? Recent gebouwd of gerenoveerd en wil je andere (ver)bouwers inspireren? Deel je eigen (ver)bouwrealisaties of die van je vakmannen op immofilter.be én ontvang tot 30 Win For Life-krasloten cadeau!
Een kras in je parket? Je vloer kraakt? Zijn er vergeelde plekken? Het zijn problemen die na verloop van tijd vaak kunnen optreden bij parketvloeren. Lees hier wat je kan doen om ze op te lossen en hoe je ze kan voorkomen.
In deze laatste aflevering van Het Zelfbouwhuis geven we je een rondleiding in de afgewerkte woning. We werpen nog een laatste blik op het oorspronkelijke huis waarmee we gestart zijn en tonen daarna ruimte per ruimte het eindresultaat.
Bij een renovatie zijn vaak valse wanden nodig voor een waaier aan redenen. In dit artikel bekijken we daarom nog eens een overzicht van de meest gebruikte technieken en de belangrijkste tips, zodat je er ook zelf mee aan de slag kan.
Ontdek nu de collectie van Roger. Alle kledij draagt super comfortabel en is uitermate praktisch. Ideaal voor de werken binnen en buiten of simpelweg voor in je vrije tijd.
STELLING VAN DE WEEK:
Parket is nog steeds en populaire vloerbekleding die veel mogelijkheden biedt. Het vraagt echter een zekere voorzichtigheid en regelmatig onderhoud. Ben jij gewonnen voor een parketvloer?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.