Kijk gratis en onbeperkt

Registreer

Maak de verbinding woning-tuin

Publireportage - Om een gevoel van eenheid te creëren tussen je tuin of terras en je woning, bestaan er verschillende oplossingen, gaande van schuifdeuren tot hoekramen. We overlopen een aantal mooie opties.

Transciptie 

Als je een mooie tuin hebt waar je trots op bent, dan is het fijn als je die ook vanuit de leefruimtes binnen kunt zien. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om de verbinding met de tuin te maken en een open effect te creëren. Belisol geeft ons inspiratie.

Man 1: Er zijn verschillende mogelijkheden. We beginnen bij het galandageschuifraam. Hierbij schuift de vleugel IN de spouwmuur, waardoor je één opening krijgt naar buiten toe. Vervolgens gaan we door naar het vaste raam. Door middel van een hoek-op-hoekverbinding van het glas krijg je veel zicht naar buiten toe. Dus ook als je geen schuifraam neemt, krijg je er toch veel glas. Nu gaan we naar het openhoekschuifraam. Door de beide schuivende gedeeltes open te zetten krijg je één groot vak naar buiten toe. Dat zorgt natuurlijk voor een mooie verbinding met buiten. Uiteraard letten we ook op veiligheid; door middel van sluitingen verdwijnen de haken in het schuifraam...

...voor een goede sluiting. Nu gaan we door naar het duorailschuifraam. Hiervan kan de tussenstijl verminderd worden tot zelfs 5 centimeter.

We hebben bij Belisol ook nog een Panolux-vouwwand. Zo kun je de volledige wand als een accordeon openzetten.

Nu nemen we een kijkje bij een asymmetrisch schuifraam. Bij het bouwen ben je afhankelijk van een constructie. Deze paal staat bijvoorbeeld net niet in het midden, maar daarnaast. Via een asymmetrisch schuifraam kunnen we de delen zo verdelen dat de tussenstijl vóór de kolom staat, waardoor de kolom dus niet meer zichtbaar is. Dat kan dus ook bij Belisol.

Als je dit nu allemaal zelf wilt zien, kijk dan op de website van Belisol, zoek naar de dichtstbijzijnde vestiging en vraag daar vrijblijvend advies aan.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.