Maak zelf een strobaalwoning (deel 2)

Zelf Gedaan, Goed Gedaan? - Ep. 4 - In een vorige aflevering van ‘Zelf Gedaan, Goed Gedaan?’ zagen we hoe Eddy Mockers met de opbouw van zijn strobaalwoning begon, die een bijna energieneutrale woonst moest worden. Een houtskeletbouw vormde de basis en werd nadien opgevuld met strobalen. In combinatie met isolatieplaten en een leemafwerking zouden die voor een aangenaam binnenklimaat zorgen. Aangezien Eddy aannemer is en al verschillende strobaalwoonsten bouwde voor klanten, ging hij voor zijn eigen woning zoveel mogelijk alleen aan de slag.Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en ziet de woning er vanbuiten al helemaal anders uit. Ook binnen zijn de werken ferm opgeschoten.

Dit is een plus video. Abonneer om deze video te bekijken.

Dit is een plus video

Abonneer om deze video te bekijken

Alternate Text

PROEF DOBBIT ONLINE

Bespaar 8 euro

Maak voor slechts 8 euro kennis met Dobbit en krijg 2 maanden toegang tot de plusartikels en -video's.

Aangeboden door PMG REDACTIE
Incl. 2 maanden PLUS abonnee 
€ 8,00 Je bespaart 50%
4,00 / Maand

Meer productvoorstellen:

Alternate Text

PROEF DOBBIT PRINT+ONLINE

Bespaar 14 euro

Maak voor slechts 12 euro kennis met Dobbit en mis geen enkel voordeel meer. Ontvang een print editie bij je thuis en krijg 2 maanden toegang tot de plusartikels en -video's.

Aangeboden door PMG REDACTIE
€ 13,00 Je bespaart 54%
6,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.