Kijk gratis en onbeperkt

Registreer

Hoe kies je een deur?

Deel deze video op Facebook

Transciptie 

VO: Een deur kiezen, hoe begin je daaraan? De vele mogelijkheden en uitgebreide kleurenpaletten maken het je niet gemakkelijk. Gelukkig heeft Belisol een handige keuzesimulator ontworpen waarmee je de ideale deur samenstelt.

Man 1: We hebben bij Belisol een unieke deurensimulator ontworpen, die ik aan jullie eens wil demonstreren. Allereerst: de materiaalkeuze… Aluminium of kunststof? In dit geval kiezen we voor een aluminium deur. Daarna kun je kiezen tussen een enkele of een dubbele deur. Vervolgens gaat het over de soort deur; wil je een glasdeur of een deur met paneel erin? Dit hier is een glasdeur, maar nu kiezen we voor een paneeldeur. Vervolgens de invulling; kies je voor een klassieke deur, of eerder een moderne deur? Dat zijn twee opties. Dit is de klassieke, en dit is de moderen deur. Daarna weer drie mogelijkheden: wil je horizontale of verticale lijnen? Hier zie je de horizontale lijnen, maar wij zullen kiezen voor verticale. Je ziet het resultaat direct op het beeldscherm. Uiteraard moet je deur ook van beslag voorzien worden. Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden: de T-greep, horizontaal of verticaal. Hier kiezen we voor een L-greep, in L-vorm dus. Zo wordt die dan op de deur geplaatst. Op iedere deur die je vanaf de buitenkant wilt kunnen openen, moet uiteraard ook een cilinderslot zitten. Die plaatsen we dan onder de greep. Vervolgens gaan we verder met de kleuren van de deur. Er is een groot spectrum aan kleuren waaruit je kunt kiezen, gaande van wit tot zwartgrijs. Ik kies nu voor umbargrijs. Dan zullen we de deur verder afwerken. Je kunt nog de kleur van de gevelsteen van je woonst aangeven. Hier hebben we nu een witte steen, maar het zou net zo goed een donkerrode kunnen zijn, of zelfs witte crepi. Een extra optie is dan nog het toevoegen van meer lichtinval. Wij opteren nu voor een gezandstraalde afwerking met heldere boord. Je resultaat verschijnt dan meteen in beeld. Wil je dit naar jezelf doorsturen, dan kan dat, door je e-mailadres in te geven. Dan ontvang je het dadelijk in je postvak.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.