Kijk gratis en onbeperkt

Registreer

Waarop letten bij ramen voor zelfplaatsing

Publireportage - Raamwinkel, specialist in ramen en deuren voor zelfplaatsing, geeft praktische tips mee voor wie daarnaar op zoek is. Deze week kijken we naar waar je op moet letten wanneer je ze zelf wil plaatsen.

Transciptie 

 TIP VAN DE WEEK: Waarop te letten bij ramen voor zelfplaatsing?
Als je ramen koopt om zelf te plaatsen, dan is het heel belangrijk dat je erop let dat alles voorgemonteerd is. Een raam bestaat uit meer dan glas en een kader. Als er een rolluik op zit, dan moeten er ook rolluikgeleiders op komen, dat zijn deze geleiders hier. Als je een dorpel, of een waterneus of overbruggingsdorpel nodig hebt, dat zit hier onderaan, dan moet die er uiteraard ook op zitten. Een raam bestaat immers uit gemonteerd toebehoren. Wij plaatsen dat er al allemaal op in de fabriek, zodanig dat je daar geen werk meer aan hebt op de werf. Er zijn collega’s van ons die ook de ramen leveren, maar dan met de rolluikgeleiders, dorpels en de verbredingsprofielen apart. Dan moet je die allemaal nog in elkaar puzzelen op de werf. Daardoor verlies je veel tijd. Met onze producten kun je daarentegen gemakkelijk 10 ramen op een dag plaatsen. Bovendien is het zo dat het glas op voorhand in het kader geplaatst wordt en ook zo geleverd wordt op de werf, zolang het glas minder dan 80 kilo weegt. Waarom? Als een glas meer dan 80 kilo weegt, is het gemakkelijker om eerst het raam in het gat te zetten en nadien het glas in het kader te plaatsen.

Meer tips? Surf naar Raamwinkel.be

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.