Kijk gratis en onbeperkt

Registreer

Hoe weet je of je zelf ramen kunt plaatsen?

Publireportage - Raamwinkel, specialist in ramen en deuren voor zelfplaatsing, geeft praktische tips mee voor wie daarnaar op zoek is. Deze week gaan we na hoe je weet of je zelf ramen kan plaatsen.

Transciptie 

 TIP VAN DE WEEK: Hoe weet je of je zelf ramen kunt plaatsen?
Wij krijgen regelmatig de vraag: kan ik wel zelf ramen plaatsen? Maar dat is eigenlijk geen moeilijke klus. Als je over de juiste maten beschikt en…

...je kunt met een waterpas overweg…

...en ook met een winkelhaak…

… en je hebt ooit al eens geboord en geschroefd… dan kun jij zelf je raam plaatsen. Echt moeilijk is dat namelijk niet. De grootste uitdaging bij ramen plaatsen is het gewicht van het raam. Het gaat om grote stukken die veel wegen, want er zit glas in, en je moet ze heffen. Voorzie voldoende volk, voldoende vrienden om te helpen. Bij ons kun je ook hulp bij plaatsing vragen; dan komt een technieker van ons je bijstaan op de werf en neemt hij de leiding. Hij zal dan ook zeggen wat er moet gebeuren en organiseert het allemaal. Natuurlijk is het dan wel de bedoeling dat je helpt heffen en mee de ramen helpt plaatsen.


Meer tips? Surf naar Raamwinkel.be

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.