Facom, partner van Boutsen Ginion Racing

Technische samenwerking tussen Facom en Boutsen Ginion Racing

Het Boutsen Ginion-autosportteam kondigt met trots zijn technische samenwerking met het merk Facom aan. Dankzij deze overeenkomst zal het Belgische team kunnen gebruikmaken van uitstekend materiaal, dat Facom aan hun kant zal demonstreren op events. Het Boutsen-team is al meer dan 20 jaar actief in de autosport en is dit seizoen aanwezig op de gerenommeerde Blancpain GT Series-kampioenschappen (BMW M6 GT3 en Lamborghini Huracan GT3)en TCR Europe (Honda Civic TCR). Daar zal het gebruik van hun nieuwste apparatuur zeker van pas komen. 
Olivier Lainé (teammanager Boutsen Ginion): "We zijn bijzonder verheugd dat we een akkoord met het merk Facom bereikt hebben. Onze monteurs zullen over de beste apparatuur beschikken om aan de verschillende racewagens te werken. Dit nieuws zorgde voor stralende gezichten in de werkplaats ..."
Patrick Diepenbach (general manager Stanley Black & Decker Benelux): "We zijn vereerd om partner te zijn van het team Boutsen Ginion en hen te voorzien van ons hoogwaardige gereedschap, Facom. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking dit geweldige raceteam in staat zal stellen om een voordeel te behalen ten opzichte van zijn concurrenten, zowel in de werkplaats als op het circuit."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.