Wonderlijke woning in Ieper heeft RENOLIT ALKORPLAN dak

innovatief project is dankzij RENOLIT ALKORPLAN Solar en RENOLIT ALKORPLAN F een toonbeeld van duurzaamheid en veelzijdigheid

RenolitDe woning moest ecologisch en duurzaam zijn. Het volledige gebouw moest worden ingepakt in hout om het een natuurlijke uitstraling te geven en harmonieus te laten opgaan in de omgeving. En bovendien mochten dakgoten, regenwaterafvoeren en zonnepanelen het strakke uitzicht niet verstoren. De eisen van de bouwheer voor deze privéwoning in Ieper waren dus niet min. Ieper is een stad in België met 35.000 inwoners die de naam “Stille getuige van de Grote Oorlog” heeft overgehouden aan de talrijke dramatische en bloedige veldslagen een eeuw geleden; vandaag is het een voorvechter van een Europa dat strijdt voor een duurzamere toekomst. Dankzij de originele, innovatieve en duurzame RENOLIT ALKORPLAN oplossingen slaagde de architect er effectief in om voor dit fascinerende maar moeilijk te realiseren project aan alle wensen van de bouwheer te voldoen.

Meer weten over

DAKBEDEKKINGEN
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.