naar top
Menu
Logo Print

VIDEO: Dobbit juni - juli

In deze Dobbit pakken we grote en kleine klussen aan: steenstrips plaatsen, een tuinpoort op maat maken, een I-profiel omkasten, recht schilderen en probleemmuur aanpakken. Verder leren we ook hoe plaatmateriaal kiezen en de verschillende soorten zagen. Incl. 3 bouwplannen.

ABONNEER U NU

Bekijk hier de inhoud van het laatste nummer

In dit nummer nemen we een aantal kleine en grotere problemen onder handen die elke bouwer en verbouwer wel zal herkennen.

Zo pakken we een typische probleemmuur aan met een speciale noppenfolie.
We tonen ook hoe je een I-profiel netjes kan afwerken. Zodra de muren er staan kan je ze afwerken, dat kan bijvoorbeeld met steenstrips. Of met verf, dan kan je onze methodes om perfect recht te schilderen zeker gebruiken.

Ook wie graag met hout aan de slag gaat vindt heel wat interessante artikels in dit magazine. We geven een duidelijk overzicht van de soorten plaatmateriaal, we zoeken in welke zaagmachine je moet investeren, en we verhogen het gebruiksgemak van onze tafelzaag met een zelfgemaakte zaagslede.

Wie Dobbit leest krijgt meteen ook drie bouwplannen: van de zaagslede, van het etaleerrek en van de tuinpoort. En mocht je twijfelen: we tonen ook hoe je die laatste correct kan plaatsen.

ABONNEER U NU