naar top
Menu
Logo Print

Muur bepleisteren doe je zo

Ben je de bakstenen beu, dan moet je de muur bepleisteren; We tonen je in deze uitzending hoe je dat doet, in zes duidelijke stappen.

Reacties
 • Bericht van mathias op 02/10/2013:
  lukt niet om af te spelen
 • Bericht van joeri op 17/10/2013:
  beste, er zijn een aantal stappen overgeslaan in de uitleg van het bepleisteren van muren . De hoekprofielen die geplaatst worden moeten net in tegenovergestelde wijze geplaatst worden daar er anders een verschil komt in breedte van uw dagkanten.en waarom de onderste hoekprofiel waterpas moet liggen blijft me een zeer groot raadsel daar er later nog een venstertablet zou moeten komen. als je met de goldband pleistert zoals in het filmpje is 1 de gips veel te stijf 2als je geen vingerafdrukken meer nalaat op de muur ben je dus werkelijk te laat om nog af te werken en 3 als je hem op deze manier afwerkt is de muur wel glad maar niet vrij van ongelijkheden MVG Een ervaren stukkadoor
 • Bericht van de stukadoor op 11/12/2013:
  Ik ben al 20 jaar stukadoor maar toen ik dit zag ik kreeg tranen in mij ogen. Er zijn zeker verschillende stappen niet gedaan en de hoeken zijn voor gipskartonplaten. Beste mensen pleisteren is voor vakmannen!!!
 • Bericht van de stukadoor op 19/05/2014:
  Niet te geloven, dat dit er nog op staat !!!
 • Bericht van de stukadoor op 19/05/2014:
  Niet te geloven, dat dit er nog op staat !!!