naar top
Menu
Logo Print

Laat mollen je tuin niet ruïneren

Laat mollen je tuin niet ruïneren - Ep.10 - In deze aflevering van 'mijn tuin' gaan we op pad met een echte mollenvanger.We leren er tips en tricks om molshopen te vermijden.

Reacties
 • Bericht van Jan op 09/05/2017:
  Mollen en woelmuizen kan men op minder wrede manier verwijderen door middel van ultrasoon geluid. Werkt tot 200 m2. Weer en waterbestendig. Kleine prijs voor ideale aankoop; in alle goede tuincentra beschikbaar. Folterinstrumenten zijn echt niet nodig, van welke generatie ook!
 • Bericht van jos op 12/05/2017:
  en de mollen naar de buren jagen.. strak plan!
 • Bericht van Paul Van de Wygaert op 23/05/2017:
  Denk aan het volgende ! Als men ultrasoon geluid toestelletjes plaats gaan ook de wormen verdwijnen? Zit je dan niet met een "dode" bodem achteraf...vermits wormen ook je bodem ventileren en hierdoor bijdragen tot zijn "vruchtbaarheid" ? Of is mijn redenering fout? Paul
 • Bericht van Steven op 23/04/2018:
  Ultrasoon geluid, trilbuizen, ... allemaal goed om de mol naar de buren te jagen, en als de batterijen van de mijne plat zijn hebben de buren er eentje steken en komt de mol terug naar mij. De mol in mijn tuin had er zelfs vlak langs een nieuwe gang gegraven (bewijs dat zo'n diertje daar dus gewenning voor ontwikkelt). Kleine prijs voor nul effect, dus, en veel geld kwijt aan batterijen. Het mag misschien wreed zijn, maar ik heb ze uiteindelijk gevangen met klappers: beestje duwt grond tegen een schakelaar en krijgt elektrische ontploffing te verwerken, waardoor het meteen dood is en kan worden opgegraven. Ik hoop dat een of ander roofdier er nog zijn best aan heeft kunnen doen.