naar top
Menu
Logo Print

DIY on wheels - Caféracer 1

Caféracer 1 - Ep. 1 - DIY on wheels is het programma voor de autoliefhebber. We maken in deze aflevering voor de eerste keer kennis met Koen Dedeurwaerder. Dierenverzorger van beroep maar in zijn vrije tijd restaureert hij motoren en vormt ze om tot caferacers. In deel 1 vertelt hij ons wat een caferacer precies is en toont hij hoe hij de regulator plaatst in de motor waar hij momenteel aan werkt.

Reacties
 • Bericht van filip op 11/01/2017:
  Informatieve filmpjes ! Nog van dat ! Goed bezig !
 • Bericht van Luc demuytere op 13/01/2017:
  het achterframe verlassen en daarna harde veren steken om die blunder op te lossen. Wat een gepruts! Nog nooit gehoord dat veringen gemaakt zijn om de beweging van het wiel te begeleiden? Aub, doe uw tv kanaal niet verder geweld aan en werk samen met echte profs als u zo'n programmas wilt maken! Nu bewijst u de kijkers geen dienst door ze Slechte informatie te geven. En dan dat taalgebruik! Doorspekt met plat west vlaams! Dit kan veeeel beter Dobbit!
 • Bericht van Didier op 14/01/2017:
  Beste, ik was reeds fan van dobbit en heb al veel bijgeleerd via jullie zender, maar deze reeks over café racers is echt top. Ikzelf doe wel allerlei klusjes in huis (zelf gyproc plaatsen, sanitaire herstellingen, ...), maar heb ook veel interesse in motoren. Zo'n reeks is dus zeer leerrijk. Hopend op nog meer reeksen over motoren en mechanica. Kleine tip: deze reeksen mogen technisch zeker nog verder gaan: afstellen carburator, reviseren motor, herspuiten carrosserie, ... Alvast bedankt en gefeliciteerd met jullie super leuke programma's
 • Bericht van Noorderwolf op 08/03/2017:
  Nice! Doe zo voort Dobbit. Zaaaalig filmpje. Ik kan niet wachten op deel 2. Super!