170px30 december 2017

WAT JE ZELF DOET, DOE JE MEESTAL BETER

VRIENDEN AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

180pxDOBBIT ONLINE

2017 zit er bijna op. Om het jaar op een sprankelende manier af te sluiten, hebben we voor jullie de top 10 meest bekeken doe-het-zelfvideo's op de Dobbit website en via ons online magazine op een rijtje gezet.

Prettig
e feestdagen en tot volgend jaar!

Roger

1. KAMER AFWERKEN EN ISOLEREN IN 1 STAP!

 VIDEOBekijk hoe je van boven tot onder een kamer afwerkt met gipsplaten met isolatie. Daarmee sla je twee vliegen in één klap, afwerken en isoleren. Verder tonen we je hoe de kamer wordt afgewerkt, geschilderd, en er wordt een schuifdeur gemaakt en geplaatst.
Video

2. MAAK ZELF JE REGENTON

 VIDEOWe tonen je hoe je een regenton in elkaar kan klussen, zodat je het hemelwater kan opvangen om te gebruiken in je tuin.
Video

SPECIALIST VOOR ZWARE KLUSSEN!

Als zelfs de blauwe bus WD-40, ooit ontworpen is voor NASA, bij je klus niet effectief genoeg is, dan wordt het tijd voor het zwaardere geschut. WD-40 heeft daarom samen met de specialist op jullie vakgebied de WD-40 Specialist ontwikkeld, zodat deze zware klussen toch geklaard kunnen worden.
Lees meer

3. VLOT ZELF JE TUINHUIS BOUWEN

 VIDEOEen tuinhuis is onmisbaar! En met een terrasje erbij heb je er meteen een leuke plaats bij om van je tuin te genieten. Leer hier hoe je dit zelf kan bouwen.
Video

4. HOE GIET JE EEN BETONPLAAT?

 VIDEOVoor je tuinhuis is eerst nog een fundering nodig. Hoe giet je zo'n betonplaat?Je zorgt eerst voor een goede bekisting. Het beton kan je bestellen, of gewoon zelf maken. We leggen je alles uit.
Video

5. AUTOMATISEER ZELF JE ROLLUIK

 VIDEOEen automatisch rolluik is een luxe waar je graag voor intekent. En je kan zo'n rolluiksysteem gemakkelijk zelf installeren met een buismotor in je rolluik. Hoe gemakkelijk dat is, tonen we je in volgende video.
Video

6. ZELF SANITAIR AANLEGGEN

 VIDEOJe kan zelf je leidingen leggen voor de afvoer en aanvoer van het sanitair. Dit is een heel project, maar zeker haalbaar. We tonen je hoe je dat kan doen en welke regels van toepassing zijn.
Video

7. ZELF ELEKTRICITEIT PLAATSEN

 VIDEOJe elektriciteitswerken kan je grotendeels zelf doen, zeker de simpelere klussen zoals het plaatsen van de elektriciteitskabels. Daardoor kan je heel wat besparen. Hoe je het precies aanpakt, tonen we in deze video.
Video

8. GEORGANISEERDE GARAGEKAST

 VIDEODe garage is een ruimte waar de spullen zich blijven opstapelen. Wij maken in deze klus een kast op maat van onze materialen om zo een perfect georganiseerde garagekast te hebben. Zin om zelf aan de slag te gaan? Vergeet dan zeker ons handige bouwplan niet!
Video
Bouwplan

9. TIPS VOOR PLAATSING VAN JE TUINOMHEINING

 VIDEOIn deze video bereiden we de grond voor en bespreken we de opties voor de omheining.
Video

10. AANDACHTSPUNTEN BIJ BADKAMERRENOVATIE

 VIDEOAls je een badkamer vernieuwt, vernieuw je niet zomaar een ruimte. Er zijn extra aandachtspunten die je in het oog moet houden, zeker wat betreft de waterdichtheid van de wanden. Wij geven je tips waar je op moet letten.
Video

http://www.dobbit.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Best of 2017
doe-het-zelfvideo's!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be