170px23 december 2017

WAT JE ZELF DOET, DOE JE MEESTAL BETER

VRIENDEN AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

200pxDOBBIT ONLINE

Een smarthome moet vooral comfort, veiligheid, energiezuinigheid en gemak bieden. En dit te allen tijde - of je thuis bent of niet. Wij onderzoeken de 3 grootste voordelen van domotica. Maar 'slimme huizen' gaan verder dan domotica. Zo kan je als warmtebron een warmtepomp plaatsen en deze vervolgens aansluiten op een revolutionair vloerverwarmingssysteem. Maar er zijn nog andere mogelijkheden om je woning 'slimmer' te maken. Denk maar aan je verlichting, haard en thermostaat. Je kan je smarthome ook inbraakveilig maken. Ten slotte tonen we je hoe je je plat dak zelf kan plaatsen in 5 stappen.

ROGER

HOE KAN DOMOTICA IN JE WONING HET DAGELIJKSE LEVEN VERBETEREN?

Domotica is een verzamelterm voor de technieken die bepaalde processen in en rondom het huis automatiseren. Denk bijvoorbeeld maar aan het aan- en uitdoen of dimmen van lichten, het regelen van de temperatuur, de bediening van de rolluiken enzovoort. Wij geven je de 3 grootste voordelen.
Voordelen domotica

GA ZELF AAN DE SLAG

 VIDEODe nieuwe Dobbit is er en zoals steeds staat hij weer boordevol handige tips, correcte werkmethoden en materiaalkennis. In dit nummer leggen we stap voor stap uit hoe je zelf aan de slag kan bij je verbouwingen en geven we je die achtergrondinformatie die je nodig hebt bij al je klussen.
Video

Abonneer je nu

MEER WOONGEMAK DANKZIJ DOMOTICA IN NIEUWBOUW

 VIDEOBekijk hoe een simpele implementatie van een domoticasysteem in nieuwbouw voor heel wat meer woongemak zorgt.
Video

ENERGIEZUINIG VERWARMEN MET WARMTEPOMP

 VIDEOJe woning energiezuinig verwarmen start meestal bij een warmtebron zoals de warmtepomp. Maar wat is dit en hoe werkt het? Bekijk het antwoord.
Video

REVOLUTIONAIR VLOERVERWARMINGSSYSTEEM

 VIDEOMaak kennis met een revolutionair vloerverwarmingssysteem, dat het thermische comfort verhoogt en heel wat energie bespaart.
Video

GEBRUIK SLIMME VERLICHTING

 VIDEOThuis kun je veel energie besparen door bewust om te gaan met je energieverbruik. Met slimme verlichting kan je heel wat besparen.
Video

SLIMME HAARDEN EN THERMOSTATEN

 VIDEOTegenwoordig bestaan er heel wat 'slimme' haarden op de markt. Ontdek meer over technologisch hoogstaande haarden en kachels. Bovendien kan je die bedienen vanop je smartphones.
Slimme haard
Slimme thermostaat

MAAK JE WONING INBRAAKVEILIG

 VIDEOVoor wie zijn woonst extra wil beveiligen, zijn er de dag van vandaag heel wat ingenieuze anti-inbraaksystemen op de markt. Bekijk welke systemen er bestaan.
Video

VOORDELEN VAN EEN VOORZETROLLUIK

 VIDEOWat kan een voorzetrolluik voor je woning - en vooral ook voor je veiligheid - betekenen?
Video

AUTOMATISEER JE POORTEN

 VIDEOWe tonen je de voordelen van de automatisatie van poorten.
Video

EEN PLAT DAK IN 5 STAPPEN

Wist je dat zelf je plat dak leggen helemaal niet zo moeilijk is. De EPDM-dakfolie wordt naadloos en uit één stuk aangeleverd, inclusief de benodigde lijm en accessoires. In de meegeleverde montagehandleiding worden alle stappen met veel detailfoto's uitgelegd. De video heb je misschien al gezien op Dobbit TV.
Lees meer

http://www.dobbit.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak zelf je woning slimmer!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be