170px16 december 2017

WAT JE ZELF DOET, DOE JE MEESTAL BETER

VRIENDEN AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

180pxDOBBIT ONLINE

De garage is een ruimte waar de klusjes vaak wat blijven liggen. En toch kunnen er veel klussen worden aangepakt. Wij tonen je hoe je garageplafond kan plaatsen in 3 stappen. We nemen ook de vloer onder handen en leren je plaats te besparen door een opklapbare trap te maken en een mobiele garagekast. Bovendien geven we je een eenvoudige oplossing om je poort te isoleren. Genoeg klusjes om je garage eens onder handen te nemen dus! En je weet het, wat je zelf doet, doe je meestal beter!

Roger

DOE MEE EN WIN ONZE EINDEJAARSWEDSTRIJD !

Zoals ieder jaar vallen er rond de eindejaarsperiode bij Dobbit TV handige doe-hetzelfcadeaus te winnen. Waag je kans en neem nu gratis deel.

Doe mee en win !

9 TOPKLUSSEN VOOR IN DE GARAGE!

Wil je je garage onder handen nemen? Wij tonen je 9 topklussen voor in de garage.

9 garageklussen

ZELF JE GARAGEPLAFOND PLAATSEN

Je plafond plaatsen doe je in 3 stappen: je lattenwerk plaatsen, het aanbrengen van de gipskartonplaten en het afwerken van de naden met plamuur. Ontdek hier hoe je dit zelf kan doen.

Garageplafond zelf plaatsen

HOE JE VLOER EGALISEREN EN OPTIMAAL BESCHERMEN?

Een garagevloer egaliseren is een gemakkelijke klus. Belangrijk is rekening te houden met de droogtijd tussen de verschillende lagen. Ook een vloercoating beschermt je vloer tegen vuil.

Vloer egaliseren
Vloercoating aanbrengen

OPKLAPBARE ZOLDERTRAP

Heb je een zolderruimte boven je garage? Bespaar dan plaats in je garage door een opklapbare zoldertrap te plaatsen. We leren je hoe je die zelf kan maken.

Opklapbare zoldertrap

VOORZETWAND BERGHOK TEGELEN

In de garage is meestal nog wat plaats over als bergruimte, of om elektrische toestellen te installeren. Dan moet je rekening houden met vochtige omstandigheden. Ontdek hoe je je voorzetwand kan isoleren en tegelen.

Voorzetwand tegelen

MOBIELE GARAGEKAST MAKEN

Bespaar ruimte door een garagekast op wieltjes te maken. Zo kan je die altijd makkelijk verplaatsen wanneer deze in de weg staat.

Mobiele garagekast maken
Bouwplan

JE GARAGEPOORT ISOLEREN

Een niet geïsoleerde garagepoort laat veel koude binnen. Gebruik isolatiepanelen om je poort te isoleren. Wij tonen je hoe je met isolatiepanelen eenvoudig je poort kan isoleren.

Garagepoort isoleren

JE GARAGEPOORT AUTOMATISEREN

Heb je een manuele garagepoort en ben je het beu om steeds te moeten uitstappen om je poort te openen? Leer hier hoe je je poort zelf kan automatiseren.

Garagepoort automatiseren

JE EIGEN KERSTVERSIERING MAKEN

 VIDEOJe huis decoreren met een beperkt budget, dat kan. Wij tonen je dat je geen fortuin hoeft uit te geven voor een maximaal effect.
Video

AFVOERLEIDINGEN ZELF PLAATSEN
HET ZELFBOUWHUIS AFLEVERING 32

 VIDEONa de voorbereidende slijpwerken kan je starten met de eigenlijke plaatsing van je nutsvoorzieningen. We doen eerst die met betrekking tot het water, beginnende met onze afvoerbuizen. Bekijk hier hoe.
Video

http://www.dobbit.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Geef je kelder en garage een 2de leven!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be