170px13 december 2017

HET DOE-MAGAZINE OVER BOUWEN, WONEN, DOE-HET-ZELF EN TUIN

VRIENDEN AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

180pxDOBBIT CADEAUSPECIAL

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Wij hebben speciaal voor de eindejaarsperiode enkele producten geselecteerd: een extra hulpstuk op de ladder, een oplaadbare batterij, lekkere pralines in een luxueuze box, een Dobbit abonnement, een verzamelmap en een schilderspakket. De gelukkige zal ongetwijfeld blij verrast zijn met een van deze suggesties.
Vergeet niet:
deze week bestellen = voor de feestdagen geleverd.

Roger

Met de ladderlimb werk je veilig op hoogte

Gesukkel op de ladder is verleden tijd. De ladderlimb past in de sporten van vrijwel iedere ladder. Hang je emmer, gereedschap, verfpot of werkbak aan de karabijnhaak en je hebt de handen vrij.
25 euro

Bestel nu

Jouw smartphone nooit meer met een een lege batterij

Nooit meer een lege batterij dankzij deze universele mobiele oplader (5.000 mAh). Door de multiadaptor kabel met vier USB-aansluitingen is deze powerbank de ideale oplossing om een smartphone of ander mobiel apparaat tot twee keer toe op te laden, waar u zich ook bevindt.
18 euro

Bestel nu

Verwen familie en vrienden met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie en vrienden tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
29 euro

Video

Bestel nu

Maak van je partner, familie, kennis of jezelf een echte klusser

Geef een abonnement voor één of twee jaar op Dobbit Magazine en geniet tijdelijk van een mooie korting en/of een extra geschenk bij het abonnement.
Vanaf 35 euro

Abonnement schenken

Verzamel alle Dobbit nummers mooi geordend in een map

Bewaar alle verschenen nummers van Dobbit zorgvuldig en geordend in deze map. Dat maakt opzoekwerk een stuk gemakkelijker.
15 euro

Bestel nu

Start goed voorbereid aan een schildersklus

Via dit handig en volledig samen­gesteld schildersstartpakket van DOBBIT TV kun je meteen starten met schilderen. Bovendien zijn alle onderdelen verzameld in een unieke DOBBIT TV tas!
29 euro

Bestel nu

http://www.dobbit.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dobbit cadeautips! Bestel nu en ontvang ze nog voor de feestdagen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be