170px30 juni 2018

WAT JE ZELF DOET, DOE JE MEESTAL BETER

VRIENDEN AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

140pxBESPAAR DOOR ZELF TE DOEN!
Je garage onderhouden is belangrijk. Wij geven je enkele tips voor een optimaal onderhoud. Verder leren we je spelen met kleur op je muur, tonen we je hoe je zelf tegelt en hoe je een gevelplint cementeert:
20% korting door zelf te tegelen
Ga zelf aan de slag met Dobbit
Slim tuinieren: geniet van de refundacties!
Kleur voor de muur
Win ruimte met je verwarming
Je garagepoort onderhouden
Moestuindagboek: de moestuin groeit!
Gevelplint cementeren
Roger

TOT 20% KORTING DOOR ZELF JE TEGELS TE LEGGEN

Tegels kan je zelf leggen. Je bespaart er niet alleen mee, maar het is ook leuk om zelf te doen. Wij tonen je stap voor stap hoe je zelf je vloer, wand of spatwand kan tegelen.

Hoe zelf tegelen?
Ontdek onze
megapromo!

GA ZELF AAN DE SLAG MET DOBBIT

180pxDobbit Magazine is het doe-magazine boordevol praktische informatie, productvergelijkingen, bouwplannen, handige tips en originele idee├źn voor als je zelf aan de slag wilt.

Ga zelf aan de slag met Dobbit
Abonneer je nu

NU REFUNDACTIE OP SLIM TUINGEREEDSCHAP!

Tuinieren is een plezier, maar hard labeur vermijd je best. Slim gereedschap klaart de klus veel makkelijker en gaat ook het langst mee. En dan heb je het wekelijkse vooruitzicht van het gazon te moeten maaien.

Slim tuinieren
Geniet van de
refundacties!

EENVOUDIG SPELEN MET KLEUR

 VIDEOWil je wel spelen met kleur, maar hou je de muur liever eenvoudig? Ook daarvoor is een oplossing: met een spuitpistool geef je je wand een neutrale kleur, de accentkleur breng je aan op een kamerscherm voor de muur.

Kleur voor de muur

WIN RUIMTE MET JE VERWARMING

180pxHou jij van ruime en luchtige leefruimtes? Met een aantrekkelijk interieur zonder radiatoren in beeld? Dan zijn infraroodpanelen de perfecte oplossing. Infraroodpanelen zijn een energiezuinige variant van elektrische verwarming.

Win ruimte met je verwarming

HOE JE GARAGEPOORT ONDERHOUDEN?

Geregeld de poort reinigen en onderhouden is een must. Hoe je dit doet is afhankelijk van het soort garagepoort die je hebt en het materiaal waaruit deze is opgebouwd. Wij zetten de soorten en materialen op een rij en geven enkele tips voor een optimaal onderhoud.
Je garagepoort
onderhouden

MOESTUINDAGBOEK: DE MOESTUIN GROEIT!

180pxGeert heeft de laatste weken goed doorgewerkt om zijn moestuin in te richten en de planten beginnen nu goed te groeien. Maar wat staat er nu allemaal in zijn tuin? We zien het in een nieuwe video.

Wie is Geert?
De moestuin groeit

GEVELPLINT CEMENTEREN

 VIDEOEen traditionele gevelplint beschermt de onderkant van je huis tegen vocht en vuil. En ze ziet er nog mooi uit ook. Hoe je deze zelf plaatst en ervoor zorgt dat ze ook een leven lang meegaat, ontdek je hier.

Gevelplint cementeren

http://www.dobbit.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
DOBBIT MAGAZINE - zaterdag 30 juni

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be