naar top
Menu
Logo Print

DE TROEVEN VAN MILWAUKEE TRUEVIEW™

familiefotoWerk je met elektrisch gereedschap, dan is het belangrijk dat je dat doet met de juiste verlichting. Elektrische tools ter hand nemen verloopt immers niet zonder risico, dus is het belangrijk dat je tot in het kleinste detail kan zien wat je doet - het liefst voor een lange periode en zonder dat je last krijgt aan je ogen. Het is dus belangrijk dat het licht waarvan je gebruikmaakt van goede kwaliteit, sterk maar niet té sterk en duurzaam is.

Daarom heeft Milwaukee met haar TRUEVIEW™ gamma een breed aanbod ontwikkeld waarin je voor elke vorm van werk wel de gepaste lichtbron terugvindt.

BEKIJK HIER HET TRUEVIEW™ GAMMA VAN MILWAUKEE

3 PIJLERS

TRUEVIEW™ steunt op drie pijlers:

AANPASSEN

trueview

Trueview™ geeft de eindgebruiker de mogelijkheid om de donkerste werkplekken te verlichten voor een betere productiviteit en een superieure mobiliteit. Dat maakt van de TRUEVIEW™ verlichting ook steeds een veelzijdige tool.

PRESTEREN

presteren

Door het gebruik van alleen de hoogwaardige leds en REDLITHIUM-ION™ accu’s verlicht TRUEVIEW™ de werkruimte helderder en langer, met een ongeëvenaarde kwaliteit.

DUURZAAMHEID

duurzaamheid

De TRUEVIEW™ lampen van Milwaukee zijn gemaakt om de zwaarste omstandigheden te overleven. Door de verstevigde en slagvaste behuizing en lenzen kunnen deze lampen de uitdagingen voor industrieel gebruik aan.

Door de superieure temperatuurbeheersing blijven de leds beschermd gedurende het gebruik.​

LICHTKWALITEIT

KLEURTEMPERATUUR

milwaukee

Kleurtemperatuur (k) is de kleur van de lamp zelf en het licht dat ze produceert​. Een hoge kleurtemperatuur zorgt voor een efficiënte en veilige werkomgeving die minder belastend is voor de ogen.

TRUEVIEW™ voordelen

  • TRUEVIEW™  verlichting produceert een neutraal wit licht om de eindgebruiker een zo helder en comfortabel mogelijke werkomgeving te bieden.
  • Het licht is ontworpen om zonlicht van 10 uur of 14 uur na te bootsen​.
  • Voor elk type verlichting worden alleen de hoogwaardige leds gebruikt die geoptimaliseerd worden voor hun doelgroep​.

KLEURWEERGAVE

weergave

De kleurweergave geeft aan hoe accuraat de kleuren zijn gezien onder een lichtbron. Het kan zeer belangrijk zijn voor het herkennen en indentificeren van bedrading (elektromonteur).

TRUEVIEW™ voordelen

  • TRUEVIEW™ verlichting: geeft de eindgebruiker de mogelijkheid om kleuren van elkaar te onderscheiden​.
  • Gebruik van hoogwaardige leds en een geoptimaliseerde fosforcoating bedekt het grootste deel van het zichtbare spectrum.

LICHTPATROON

m12sled

Beam Pattern (lichtpatroon) is de consistentie vanaf het middelpunt naar de rand. Een gelijkmatig lichtbundelpatroon zorgt voor een nauwkeurige, efficiënte en veilige werkomgeving.

Opmerking: omdat spotlichten een intense middenbundel nodig hebben met een buitenhalo voor het verlichten van het omringende gebied is de M12SLED de enige lamp die doelmatig een intense middenbundel heeft met onregelmatige randverlichting.

TRUEVIEW™ voordelen

  • TRUEVIEW™verlichting biedt een constante lichtverdeling om zo schaduwen en verblinding tegen te gaan.
  • De reflectoren worden voor iedere lamp apart geoptimaliseerd om zo een uniek patroon voor elke lamp te verzorgen.