naar top
Menu
Logo Print

WIN EEN 40 VOLT GRASMAAIER MET TRIMMER TWV €609,98

grasmaaierEen grasmaaier is essentieel voor een goed onderhoud van je gazon. Daarom geven wij nu een GARDENA 40V accugrasmaaier met 40V  accutrimmer weg ter waarde van €609,98. Maak hier kans om de accugrasmaaier met accutrimmer te winnen. Deelnemen is eenvoudig! Vul je e-mailadres in en maak kans op deze GARDENA 40Volt set. 


KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN!Wedstrijd van 14/04/18 tem 29/04/18

Accumaaier Set PowerMax™ Li-40/37

Wendbaar, krachtig en accu-grasmaaier - voor flexibele verzorging van grote gazons

40V grasmaaier

Deze makkelijk wendbare en krachtige GARDENA accumaaier PowerMax™ Li-40/37 is ideaal voor het flexibel onderhouden van grotere gazons. De speciaal geharde DuraEdge-messen leveren optimale maairesultaten. De ErgoTec Plus duwboom is comfortabel vast te houden en maakt het duwen van de maaier enorm eenvoudig. QuickFit Plus zorgt voor het zeer gemakkelijk verstellen van de maaihoogte in 5 standen. Graskammen aan de zijkant van de behuizing zorgen ervoor dat gras langs muren en randen netjes wordt meegenomen. Het CnC Plus systeem zorgt voor efficiënt maaien en verzamelen waardoor de opvangbak minder vaak geleegd hoeft te worden. De opvouwbare handgreep maakt de maaier gemakkelijk te vervoeren en compact op te slaan. De set bevat een accu en een lader. De grasmaaier wordt aangedreven door een onderhoudsvriendelijke GARDENA system accu met 40 V* en 4.2 Ah. De accu kan op elk moment worden opgeladen zonder geheugeneffect. *De maximale uitgangsspanning zonder belasting is 40 V, de nominale spanning is 36 V.

Accutrimmer PowerCut Li-40/30

Krachtige en betrouwbare Accu trimmer - voor uitdagende klussen

trimmer

Hoog gras kan eenvoudig verwijderd worden met de GARDENA accutrimmer PowerCut Li-40/30. De ergonomisch gevormde handgreep en extra handgreep zorgen voor een ontspannen, rechte werkhouding en voor een veilig gebruik van de heggenschaar. Een uitklapbare plantenbeschermbeugel beschermt aangrenzende planten tegen onbewust beschadigen. Het intuïtieve bedieningspaneel op de handgreep zorgt voor een optimaal werkcomfort. De deelbare steel maakt de trimmer gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig op te slaan. De trimmer wordt aangedreven door een onderhoudsvriendelijke GARDENA system accu met 40 V* en 2.6 Ah (accu niet meegeleverd). De accu kan op elk moment worden opgeladen zonder geheugeneffect.. *De maximale uitgangsspanning zonder belasting is 40 V, de nominale spanning is 36 V.

GARDENA

GARDENA

EGIDE VAN OPHEMSTRAAT 111
1180 BRUSSEL (UKKEL)
+3227209212
+3227205719