naar top
Menu
Logo Print

EEN EXTRA TOILET OF EEN TWEEDE BADKAMER

Zonder grote breekwerken, ook waar je dacht dat het niet kon

Extra toilet inbouw wc sanibroyeur

Veel mensen dromen van een extra badkamer of een extra toilet. Logisch, een functioneel ingedeelde sanitaire ruimte is ideaal om de ochtendfile bij de badkamer te omzeilen. Toch is het niet evident om zomaar elke kamer om te bouwen tot badkamer of toiletruimte.Sanibroyeur® brengt dan de oplossing. Met vuilwaterpompen en fecaliënvermalers is het mogelijk om ook op minder voor de hand liggende plaatsen een sanitaire ruimte te voorzien, en dat zonder veel breekwerk.

Probleemloze montage
Volg de vakman

 

WANNEER KIEZEN VOOR SANIBROYEUR

Stel … Je wil een extra toilet in de woning plaatsen maar er is geen dikke rioolpijp aanwezig (110 mm bij een 'klassieke' verbouwing). Je hebt enkel ruimte voor een dunne afvoerbuis...
Stel, je wil een keukenblok, douche en toilet aansluiten in de garage.
Stel, je wil in de bijkeuken een vaatwasser plaatsen.
Stel, je wil in een kantoorruimte een toiletruimte creëren, zonder al te veel breekwerk.
Met Sanibroyer® realiseer je dit eenvoudig, voor een fractie van de kosten van een traditionele installatie. Fecaliënvermalers maken het mogelijk te kiezen voor een smallere afvoerbuis van slechts 32 mm. Compact toiletten hebben een ingebouwd vermaal- en pompsysteem. Vuilwaterpompen verpompen afvalwater van wastafel, douche, bidet, bad en (vaat-)wasmachine.

VERNIEUWDE UP ASSORTIMENT

Sinds de uitvinding van de Sanibroyeur® in 1958, innoveert de fabrikant continu om zijn klanten producten te bieden die geluidsarm en technisch en esthetisch toonaangevend zijn. De nieuwe UP producten zijn nu nóg gebruiksvriendelijker en zeer gemakkelijk in onderhoud. Deze apparaten zijn makkelijk te onderhouden dankzij de simpele interventie bij blokkade door de eenvoudige en centrale bereikbaarheid van de korf. Hierdoor verwijdert u heel makkelijk onrechtmatige voorwerpen uit de korf. Zowel de toiletpot als de broyeur hoeft hiervoor vaak niet gedemonteerd te worden. Ook het reservoir hoeft niet geleegd te zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat de apparaten nog stiller zijn door de verbeterde schokbestendigheid.

SANIWALL PRO UP

De nieuwe Saniwall® Pro Up is een fraaie en complete oplossing voor het installeren van een wandcloset op elke gewenste plek. Ook kun je er een wastafel, bidet of douche op aansluiten. Zo creëer je eenvoudig een extra doucheruimte in huis, kantoor of gastenverblijf. Het toestel combineert de techniek van Sanibroyeur® met een inbouwelement en bedieningspaneel van Grohe. Voor de afwerking is er gekozen voor een strakke look: een elegant voorpaneel van gehard en gecoat glas. Er is ook een betegelbare variant verkrijgbaar. De installatie is waterbesparend, zeer stil en onderhoudsvriendelijk.

VERLENG JE GARANTIE

Het Sanibroyeur® assortiment staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het volledige gamma heeft standaard een fabrieksgarantie van twee jaar.Als extra serviceverlening biedt Sanibroyeur® tot maar liefst drie jaar extra garantie op de nieuwe UP producten. Om aanspraak te maken op de extra lange garantieduur van vijf jaar, registreer je het product online.

Sanibrouyeur grohe inbouwtoilet wc plaatsen

PROBLEEMLOZE MONTAGE

1. De vermaler bevestig je, met behulp van beugels, aan de achterzijde van het Grohe inbouwframe.

2. Je kunt het inbouwelement monteren tegen een dragende muur of inbouwen in een droogbouwmuur met verstevigd frame. Het inbouwelement is compatibel met de bevestigingsrail aan de muur. Plaats het inbouwelement en pas de hoogte aan naar de gewenste stand.

3. Plaats de afvoer. De buisdiameter kan gaan van 22 tot 32 mm. Zorg ook voor de elektrische aansluiting.

Je kunt eventueel ook nog de afvoer van een douche of wastafel op de vermaler aansluiten.

4. Werk de voorzetmuur af zoals gebruikelijk. Dat kan met gipskarton of met cementvezelplaten die je kunt betegelen.

5. Plaats het onderste deel van het glas. Sluit de toiletpot aan op de afvoer en fixeer het sanitaire porselein van jouw eigen keuze. Tussen de toiletpot en het glas steek je een beschermingslaag. Die snij je achteraf op maat, zodat die niet meer zichtbaar is.

6. Ten slotte plaats je de bovenste glasplaat en breng je de dubbele spoelknop aan. Is er ooit een probleem met de vermaler, dan kun je er steeds makkelijk bij. Je hoeft enkel de spoelknop en de bovenste glasplaat weg te halen. Je hebt direct toegang tot het reservoir mocht er een verkeerd voorwerp zijn doorgespoeld, en je kunt even makkelijk aan het elektrische gedeelte.