naar top
Menu
Logo Print

EINDEJAARSWEDSTRIJD 2017: DOE MEE EN WIN!

Zoals ieder jaar vallen er rond de eindejaarsperiode bij Dobbit tv handige doe-het-zelfcadeaus te winnen. Deelnemen aan de weggeefwedstrijd kan van 11/12/17 tot 31/12/17 (ten laatste 23u59) en is volledig gratis. Aarzel dus niet en vul het bijhorende formulier in om je kans te wagen!

 

Te winnen: Bosch UniversalMulti 12 Multitool

304pxMet de UniversalMulti 12 Multitool van Bosch kun je zowel schuren, slijpen en schrapen als zagen. Deze alleskunner werkt op accu en is supereenvoudig te hanteren via het AutoClic-systeem, waarmee je de opzetstukken in een mum van tijd verwisselt.

Wil je de UniversalMulti 12 Multitool van Bosch winnen? Vul dan hier je deelnameformulier in: http://www.dobbit.be/nl/formulier/410


Bekijk de video hier.

 

Te winnen: Bosch EasyCut 12 zaagmachine

304pxDe EasyCut 12 is een onderhoudsvrije zaaghulp voor alledaagse klusjes in en rondom het huis, van het afkorten van een bezemsteel tot het verzagen van takken. Dankzij zijn NanoBlade-technologie werkt hij uiterst nauwkeurig en zonder een slagbeweging te geven, waardoor hij voor iedere gebruiker geschikt is en in allerlei situaties van pas komt.

Wil je de EasyCut 12 van Bosch winnen? Vul dan hier je deelnameformulier in: http://www.dobbit.be/nl/formulier/411


Bekijk de video hier.

 

Te winnen: Leatherman Wingman

304pxDe Wingman van Leatherman is een alles-in-één-tool in pocketformaat. Hij beschikt over 14 gereedschappen die overal weleens van pas komen: thuis, in de tuin, op kantoor, op de camping,... Deze extra stoere versie heeft een zwarte DLC-coating gekregen en is maar gelimiteerd te verkrijgen. Een echt hebbeding dus!

Wil je de Leatherman Wingman winnen? Vul dan hier je deelnameformulier in: http://www.dobbit.be/nl/formulier/412


Bekijk de video hier.