naar top
Menu
Logo Print

VERF EN COATING

Niet enkel een nieuwe vloerbedekking kan je woning een volledig nieuwe look geven. Ook met verf of een coating kan je je vloer gaan renoveren.

 

400px

Er bestaan verschillende vloerverven waarmee je verschillende vloerbedekkingen een nieuwe look kan geven. Ze zijn eenvoudig aan te brengen, goedkoop en je kan ze in alle kleuren van de regenboog vinden. Maar dit is bij sommige vloerbedekkingen, vooral bij de kunststoffen vloeren, slechts een tijdelijke oplossing, aangezien verf minder slijtvast is. Daarnaast is het goed opletten, want soms kan het goedkoper zijn om gewoon een nieuwe vloer te leggen.

Plaatsing

Bij verven zie je de oorspronkelijke ondergrond nog steeds, dus moet je vloer in een relatief goede staat zijn. Hierbij is het nog meer van belang dat je start met een propere en volledige vlakke ondergrond. Ook bij het plaatsen van een speciale coating is dit van belang. In beide gevallen moet de vloer ontvet worden en voorzien van een geschikte primer om een optimaal en blijvend resultaat te verzekeren.

bekijk hier hoe Roger een vloer verft

bekijk hier hoe Roger een vloer van een coating voorziet