naar top
Menu
Logo Print

GARAGE

Of je nu bouwt of verbouwt, aan een huis heb je altijd werk. En dan zijn er zo van die klussen die nogal gemakkelijk achteraan je to-dolijstje blijven bengelen. De garage is er zo eentje van. Als je auto er droog binnen kan staan, en er is wat plaats om er dingen in op te bergen, dan zijn we al tevreden. En toch, er kan nog veel aangepakt worden.

Dat plafond afwerken, bijvoorbeeld. Of een trap naar de zolderruimte plaatsen. Die oneffen vloer kan je nog egaliseren, of waarom geen krasbestendige coating aanbrengen? Een trap naar de zolderruimte? Zó moeilijk is dat niet hoor. En tussen al dat materiaal vindt een kat haar jongen niet meer. Breng terug orde op zaken door enkele opbergkasten te maken, of wat denk je van een mobiele opbergkast die je kan verplaatsen naargelang het je beter uitkomt? Zet koude en tocht ook nog eens buitenspel door je garagepoort te isoleren.

Klusjes genoeg dus, maar als doe-het-zelver speel je dat allemaal klaar én spaar je geld uit. Klik op de foto's om de verschillende klussen te ontdekken.