naar top
Menu
Logo Print
09/11/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

 

IN 5 STAPPEN EEN KAMER OMVORMEN TOT BUREAU

bureauDe kinderen hebben het huis verlaten, of je gebruikt die fitnessruimte toch niet zo vaak als je had gedacht? Maak die kamer nuttig als bureau! We leggen je alle nodige stappen uit om er een aangename werkplek van te maken, en meer dan slechts een tafel en een stoel.

Lees het volledige artikel

REGISTREER JE NU VOOR DE ZELFBOUWBEURS VAN NOVEMBER

160pxJe bent aan het bouwen of het verbouwen? Je wil besparen door zo veel mogelijk zelf te doen? Dan is de Zelfbouwbeurs absoluut iets voor jou. In doorlopende gratis en open workshops tonen vakmannen je de kneepjes van het zelfplaatsen.

 Zelfbouwbeurs: gratis ticket 

WELKE FOUTEN JE MOET VERMIJDEN BIJ HET OPMETEN VAN JE RAMEN

belisolRamen opmeten kan je in principe zelf, maar om problemen te vermijden doe je toch het best een beroep op een professional. Wat zijn de meest voorkomende fouten? En hoe verloopt een professionele opmeting? Je leest het hier.

 Ramen opmeten 

7 MANIEREN OM ZELF JE GEVEL TE RENOVEREN

gevelEen vuile, afgeleefde of vervallen gevel is als een doorn in het oog voor wie graag zorg draagt voor zijn woning. We geven je 7 manieren mee waarop je zelf je gevel een facelift kan geven.

Lees het volledige artikel

ONTDEK DE KNOWHOW EN PASSIE VAN AMBACHTERS

160pxOp zondag 17 november zetten talrijke erkende Belgische ambachtslieden gratis de deuren van hun atelier open voor de 13e Dag van de Ambachten. Dé uitgelezen kans om alles over manuele werkers te ontdekken, met tal van gevarieerde en originele activiteiten.

 Kom naar de Dag van de Ambachten 

HOE ZELF JE AUTO STARTEN MET EEN LEGE BATTERIJ

batterijEen lege autobatterij, het kan iedereen wel eens overkomen. Maar wat doe je als je het zelf voorhebt? In principe kan je niet veel verkeerd doen, maar er zijn toch wel een aantal belangrijke aandachtspunten. We overlopen alles in deze video.

VIDEO ► Auto starten met lege batterij

4 OPLOSSINGEN OM BESCHADIGD PLEISTERWERK TE HERSTELLEN

pleisterMinuscule scheurtjes, gaten of een zware beschadiging in je pleisterwerk? Of je zit met een gat in je gipskartonmuur? Dan los je dat het best zo snel mogelijk op, zeker als je van plan bent om te schilderen. Lees hier hoe je deze problemen vakkundig oplost.

Lees het volledige artikel