naar top
Menu
Logo Print
02/11/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

8 ONMISBARE ZAKEN VOOR EEN PERFECT INGERICHTE KEUKEN

keukenJe wil je frigo, dampkap, kookplaat, oven of vaatwasser vervangen en je weet niet wat te kiezen? In dit artikel helpen we je die knopen doorhakken en zetten we per toestel alles op een rijtje. Verder kijken we ook naar hoe je je keukenwerkblad, kasten en gootsteen kiest, wil je je keuken volledig vernieuwen.

Lees het volledige artikel

MAAK KANS OP EEN MILWAUKEE M12™ LED AREA LAMP MET ACCU EN OPLADER

160pxJe moet buiten werken tijdens de donkerste dagen van de winter? Of gewoon op een weinig verlichte plaats? Dan komt een goede lamp van pas. Daarom geven wij een Milwaukee led Area Lamp ter waarde van € 122,90 weg, samen met een bijhorende accu en oplader ter waarde van € 152,90. Maak kans door deze korte vragenlijst in te vullen!

 Win een LED Area Lamp 

6 VEELGESTELDE VRAGEN OVER ZONNE-ENERGIE BEANTWOORD

zonnenenrgieHoeveel zonnepanelen plaats je voor het beste rendement? Wat is de terugverdientijd? Hoe zit dat nu met die subsidies en die terugdraaiende teller? Wie zonnepanelen plaatst, informeert zich zo volledig mogelijk, en daar helpen we graag een handje bij.

Lees het volledige artikel

WAAROM EEN SECTIONAALPOORT KIEZEN VOOR JE GARAGE

idemOm je garage veilig te kunnen afsluiten, is een geschikte garagepoort onmisbaar. We tonen je waarom een sectionaalpoort een goede keuze is, hoe die wordt geplaatst en hoe je die een originele afwerking kan geven.

VIDEO ► Sectionaalpoort

ONTDEK DE KNOWHOW EN PASSIE VAN AMBACHTERS

160pxOp zondag 17 november zetten talrijke erkende Belgische ambachtslieden gratis de deuren van hun atelier open voor de 13e Dag van de Ambachten. Dé uitgelezen kans om alles over manuele werkers te ontdekken, met tal van gevarieerde en originele activiteiten.

 Kom naar de Dag van de Ambachten 

VOORKOM NARE KLUSGEVAREN EN BESCHERM JE HANDEN EN VOETEN

woodwizeJe handen, vingers en voeten zijn bij vele handelingen erg kwetsbaar tijdens het klussen. En je wil ze niet verliezen, of je kan helemaal niet meer klussen. Onthou daarom deze vuistregels voor veilige werkomstandigheden.

Lees het volledige artikel

BRANDHOUT: WELKE SOORT KIEZEN EN WELKE VERMIJDEN

brandhoutNiets zo knus als een haardvuur tijdens de winter of een vuurkorf in de tuin? Dan komt brandhout goed van pas. Maar welke houtsoort kies je nu het best? Niet alles is geschikt om te verbranden, en de ene houtsoort zal sneller opbranden dan de andere. We overlopen de verschillende soorten.

Lees het volledige artikel