naar top
Menu
Logo Print
26/10/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

VANAF 2020 ALLEMAAL EEN ROOKMELDER: HOE JE WONING BRANDVEILIG MAKEN

brandveiligVanaf 2020 moeten onze woningen uitgerust zijn met een rookmelder. Maar welke haal je het best in huis? En welke andere middelen zijn er voor branddetectie? Wat zijn de brandrisico's in je woning? En wat kan je zelf doen om te blussen? Allemaal vragen die we in dit artikel beantwoorden.

Lees het volledige artikel

LEER ZELF VOEGEN, TEGELEN EN ZOVEEL MEER MET ATELIER KNAUF

160pxEen kamer in twee delen, het betegelen van een douchewand, het voegen van gipsplaten … Dit zijn slechts een aantal van de klussen die je zelf kan uitvoeren dankzij Atelier Knauf. Aan de hand van tutorials - zowel teksten als video's - word je in een mum van tijd een echte pro!

 Ontdek Atelier Knauf 

HOE JE WONING AANTREKKELIJKER MAKEN MET DE JUISTE PLINTEN

plintPlinten zijn een afwerkingselement, maar hebben meer functies dan louter dat. Lees hier hoe je deze kan gebruiken om een ruimte optisch aantrekkelijk te maken, uit welke vormen en materialen je allemaal kan kiezen én hoe je ze plaatst.

Lees het volledige artikel

HOE ZELF KASTEN INBOUWEN

inbouwWil je je boeken- of platencollectie graag etaleren, dan heeft een grote ingebouwde kast op maat heel wat meer cachet dan een rijtje losse kasten. Wij tonen hoe je zelf basiskasten kan inbouwen.

VIDEO ► Kasten inbouwen

7 TECHNIEKEN VOOR METAALBEWERKING NADER BEKEKEN

metaalGa je zo meteen in je atelier werken met metaal? Met wat basismateriaal kan je al heel wat doen, maar soms speel je het pas klaar met heavy-dutygereedschap. Wat gebruik je voor welke klus? We overlopen het in dit artikel.

Lees het volledige artikel

MAAK ZELF EEN PLATENDRAGER MET DIT HANDIGE BOUWPLAN

platendragerGrote platen verplaatsen is niet altijd even makkelijk, en elke belasting minder voor je rug komt je altijd goed uit. Onze tooldokter kwam daarom op het idee om een handige plaatdrager te creëren op wieltjes, die je bovendien kan opvouwen.

VIDEO ► Platendrager

 Download bouwplan 

PAK KLUSSEN IN JE WONING ZELF AAN MET DOBBIT MAGAZINE

vloerIn deze nieuwe Dobbit leggen we niet enkel LVT vloeren, maar gaan we ook glas snijden, een brievenbus plaatsen en een omkasting voor een inbouw-wc maken. Ontdek verder ook 3 nieuwe bouwplannen!

 Ontdek het magazine