naar top
Menu
Logo Print
19/10/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

 

HOE SLIM OMGAAN MET HET SANITAIR IN JE WONING

sanitairIedereen heeft nood aan drinkwater, maar ook water om zowel in je eigen persoonlijk onderhoud als dat van je woning te voorzien. Net daarom is het nuttig om je sanitaire installatie te kennen, te begrijpen én om te weten hoe je er slim mee omgaat. Wij sommen enkele basiszaken en nuttige besparingstips voor je op.

Lees het volledige artikel

LEG JE ZELF JE VLOEREN OF SCHAKEL JE EEN VAKMAN IN?

160pxDobbit is hiernaar benieuwd! Neem deel aan een grootschalig onderzoek naar vloerwerken in België! Beantwoord deze vragenlijst en maak kans op een duoticket voor eKart, een elektrische high-end indoorkarting in Gent of Brussel!

 Maak kans op een ekart duoticket 

7 TIPS OM ZUINIG OM TE GAAN MET JE VERWARMING VIA JE THERMOSTAAT

thermostaatWe benoemen vaak de thermostaat als 'de verwarming', maar het is eigenlijk slechts de verbinding met de verwarmingsketel. Dat maakt het echter niet minder onmisbaar. Door er slim mee om te gaan kan je immers heel wat besparen. We geven een aantal tips mee.

Lees het volledige artikel

HOE EEN GAZON AANLEGGEN MET GRASZODEN

graszodenMet graszoden kan je in enkele uren een woestenij omtoveren in een groene oase. Het lijkt een klusje van niets: uitrollen en klaar. Mispak je echter niet. Het is zwaar werk en je moet zorgvuldig te werk gaan. Bekijk hier hoe je daarbij te werk gaat.

VIDEO ► Gazon met graszoden

WAAROM EEN SPANPLAFOND KIEZEN

spanplafondSpanplafonds maken het mogelijk om heel snel een hoge afwerkingsgraad te realiseren. Bovendien staan ze bekend als onderhoudsvrij, flexibel en veelzijdig. We zetten de specificaties en de voor- en nadelen van de verschillende uitvoeringen op een rijtje.

Lees het volledige artikel

BEVEILIG JE WONING MET DOBBIT MAGAZINE

magazineIn deze nieuwe Dobbit magazine delen we o.a. tips voor een inbraakveilige woning en stevige houtverbindingen. We tonen ook hoe je een opklapbare werkbank maakt (inclusief bouwplan).

 Ontdek het magazine