naar top
Menu
Logo Print
12/10/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

 

HOE EFFICIENT HOUT KIEZEN, BEWERKEN EN HERSTELLEN

houtbewerkingWil je zelf met hout aan de slag, dan zijn er een aantal zaken waar je bij praktisch elke klus rekening mee moet houden. Welke houtsoort kies je? Hoe zorg je ervoor dat je werkstuk stevig is? Hoe werk je het af? En wat als je hout beschadigd is? ... Allemaal dingen die we in dit artikel overlopen.

Lees het volledige artikel

 

2 PLAATSINGSTIPS OM JE KAMERPLANTEN GEZOND TE HOUDEN

plantenKamerplanten die verschrompelen als je er nog maar naar kijkt, het is een - lichtelijk overdreven - frustratie die je misschien wel bekend in de oren klinkt. Een goede plaatsing van deze fragiele wezens is echter vaak al de helft van het werk. We geven je enkele tips mee.

Lees het volledige artikel

VOORKOM LEGE BATTERIJEN EN MAAK ZELF JE LAADSTATION

laadstationExtra opbergruimte in je atelier kan nooit kwaad. Dit wandrek gaat nog een stapje verder. Je kan er al je accugereedschap in opbergen en er tegelijkertijd lege batterijen aan opladen.

VIDEO ► Acculaadstation

 Download bouwplan 

ALLE NODIGE TOOLS EN HANDIGE TIPS OM TE METEN EN TE TEKENEN

meten tekenenNauwkeurig meten is bij alle klussen de boodschap, en uiteraard wil je ook de maten juist overbrengen. Je hebt dus best een breed arsenaal aan meet- en tekengereedschap bij. Maar wat precies? En hoe gebruik je ze? We overlopen alles en geven enkele handige tips.

Lees het volledige artikel

WORD EEN ECHTE PRO MET DE TUTORIALS VAN ATELIER KNAUF

160pxEen kamer in tweeën delen, het betegelen van een douchewand, het voegen van gipsplaten, … Dit zijn slechts een aantal van de klussen die je zelf kan uitvoeren dankzij Atelier Knauf. Aan de hand van tutorials - zowel teksten als video's - word je in een mum van tijd een echte pro!

 Ontdek Atelier Knauf 

IN 6 STAPPEN EEN STOPCONTACT VERPLAATSEN

stopcontactSoms zit een stopcontact op een bijzonder vervelende plaats, en dat kan een kink in de kabel zijn voor de (her)inrichting van een ruimte. Gelukkig zit een stopcontact vaak niet onherroepelijk vast en kan je dat zelf verwijderen en verplaatsen. Hoe? Dat lees je hier.

Lees het volledige artikel