naar top
Menu
Logo Print
05/10/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

6 ONMISBARE ZAKEN VOOR DE INRICHTING VAN JE BADKAMER

badkamerWelke soort douche wil je in je badkamer? Of ga je toch voor een bad? Kies je een staand toilet of een hangtoilet? … We bieden hulp om deze en nog meer vragen te beantwoorden in dit artikel, waar we alle bouwstenen van een perfect ingerichte badkamer overlopen.

Lees het volledige artikel

BESPAAR MEER DAN 50% OP DE AANKOOP VAN JE RAMEN EN DEUREN

raamwinkelRaamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Daarbij bespaar je tot meer dan 50% op A-merken. Offerte nodig? Ga naar de webshop, of maak een afspraak met één van hun specialisten.

 Vraag je offerte aan 

10 TIPS OM GEVAREN TE VOORKOMEN BIJ HET WERKEN MET MACHINES

woodwizeWerken met (zwaar) gereedschap doe je niet zomaar. De gepaste kledij en beschermingsmiddelen spreken voor zich. Hoe je het gereedschap hanteert, verschilt uiteraard per machine, maar er zijn een aantal basisregels die je niet mag vergeten. We sommen ze voor je op.

Lees het volledige artikel

IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN EEN NIEUWE KEUKEN KOPEN EN INSTALLEREN

ikeaOpmeten, plannen, bestellen en installeren - meer komt er niet bij kijken. IKEA helpt je ook graag met elke stap van het proces. Volledig doe-het-zelf, full-service of iets daartussenin? Daar beslis jij over.

 Een nieuwe keuken 

DE NIEUWE DOBBIT MAGAZINE BOORDEVOL KLUSSEN EN 3 NIEUWE BOUWPLANNEN IS ER

dobbitIn deze nieuwe Dobbit leggen we niet enkel LVT vloeren, maar gaan we ook glas snijden, een brievenbus plaatsen en een omkasting voor een inbouw-wc maken. Ontdek verder ook 3 nieuwe bouwplannen!

 Ontdek het magazine 

DE JUISTE BEGELEIDING BIJ DE PLAATSING VAN JE DAK

160pxKom vrijblijvend langs met je bouwplannen bij Zelfbouwdak te Mechelen, elke werkdag doorlopend open van 9u tot 17u. Na een korte demonstratie van de verschillende stappen en dakmaterialen wordt direct een offerte uitgerekend op maat van jouw dak. Of vraag vandaag nog online een vrijblijvende offerte aan!

 Vraag je offerte aan 

TUINIEREN VOL VERTROUWEN: 5 REDENEN OM EEN GROENDAK TE KIEZEN

groendakGroendaken worden steeds populairder. Niet alleen bij gemeentes en bedrijven die aandacht besteden aan ecologie, maar ook bij huisbezitters. We overlopen waarom dat een goede keuze is, welke soorten er zijn én hoe je ze zelf kan plaatsen.

Lees het volledige artikel