naar top
Menu
Logo Print
21/09/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

HOE HET MEESTE VOORDEEL HALEN UIT ZONNE-ENERGIE

zonne-energieHet valt niet te ontkennen dat zonne-energie een van de voornaamste alternatieve energiebronnen is. Lees hier waarom ze voor zowel elektriciteit als sanitair warm water zeer waardevol en besparend kunnen zijn. We beantwoorden ook enkele veelgestelde vragen.

Lees het volledige artikel

3 TIPS OM ASBEST OP TE SPOREN EN TE VERWIJDEREN

ovamBen je bezig met renoveren? Let dan op voor asbest. Het inademen van die vezels kan ernstige ziektes veroorzaken, dus speel je maar beter op veilig. We zetten enkele tips op een rij om het opsporen gerichter te laten verlopen, en het verwijderen veilig te laten gebeuren.

Lees het volledige artikel

WIN EEN GATENZAAGSET VAN MILWAUKEE TER WAARDE VAN € 215,90

160pxMoet je gaten zagen in gipskarton, hout, bakstenen of cellenbeton? Dan biedt deze Milwaukee Big Hawg™ gatenzagenset de ultieme hulp. BIG HAWG ™ gatzagen zijn ideaal voor elektriciens, timmerlieden, keukenfitters en alle gerelateerde verwarmings-, ventilatie- en sanitairwerkzaamheden.

 Win een gatenzaagset 

WAAROM JE DAK UITRUSTEN MET EEN LICHTKOEPEL

skyluxEen lichtkoepel is dé manier om extra daglicht binnen te krijgen in je woning. Onze architect ging na wanneer een lichtkoepel een interessante keuze kan zijn, en welke mogelijkheden er zoal bestaan.

VIDEO ► Lichtkoepels

HOE DE GESCHIKTE SCHROEF KIEZEN

schroevenElke verbouwer en elke klusser weet het: zonder schroeven kom je niet ver. Maar welke schroef gebruik je nu wanneer? Hoe onderscheiden de verschillende soorten zich van elkaar? Vragen waar wij hier het antwoord op bieden.

Lees het volledige artikel

VERZEKER EEN STEVIGE OPRIT MET GRINDSTABILISATIEMATTEN

nidaplastEen oprit kan je aanleggen met klinkers, maar waarom niet met grind? Met behulp van stabilisatiematten vormt het een mooie, stevige en stabiele oplossing. Bekijk hier hoe men daarmee werkt.

VIDEO ► Grindstabilisatiematten

HAAL DOBBIT MAGAZINE NU IN HUIS

dobbitNaast de klussen voor buitenshuis biedt het jongste Dobbit-nummer ook nog handige tips en advies: hoe werkt een ratelband, een kleuradviseur aan het woord en een kast, 4x anders. Genoeg redenen dus om het jongste nummer van Dobbit in huis te halen.

 Ontdek het magazine