naar top
Menu
Logo Print
14/09/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

HOE JE ZAAGGEREEDSCHAP KIEZEN EN SLIM GEBRUIKEN

zagenBen je aan het verbouwen of klus je graag al eens iets ineen? Dan ga je vroeg of laat sowieso moeten zagen. Zowel bij hand- als elektrische zaagtools zijn er heel wat soorten. We overlopen ze allemaal, tonen waarop je moet letten en geven een resem handige tips mee voor de perfecte zaagsnede.

Lees het volledige artikel

HANDS-ON WORKSHOPS VOOR WIE ZELF AAN DE SLAG WIL

workshopsWil je zelf je woning opknappen, maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? In de workshop tonen we het je voor en leren je hoe je snel en efficiënt een klus tot een goed einde brengt.

 Ontdek de workshops 

 

11 OPLOSSINGEN OM VOCHT TEGEN TE GAAN IN EN ROND JE WONING

aquaplanVochtproblemen kunnen in verschillende vormen voorkomen. Daar niets aan doen heeft nare gevolgen, niet alleen voor je muren, ook voor je gezondheid is het gegarandeerd geen pretje. Gelukkig is er voor elk vochtprobleem een gepaste oplossing die er snel komaf mee maakt.

 Hoe vocht bestrijden 

HOE ZELF EEN DRESSOIR EN EEN BUREAU MAKEN IN EEN MEUBEL

dressoir/bureauAls je niet vaak aan een bureau zit, is het niet nodig om een groot stuk van je living op te offeren voor een meubelstuk dat je maar zelden gebruikt. Dit dubbelmeubel biedt dé oplossing. Je gebuikt het als dressoir, maar je kan de kasten openschuiven om het om te bouwen tot bureau.

VIDEO ► Bureau-dressoir

 Download bouwplan 

HOE JE BADKAMER VAN KOP TOT TEEN RENOVEREN

groheJe badkamer is een belangrijke factor voor het comfort van je woning. Daarom vernieuw je die het best af en toe. Hoe je met een minimale inspanning een maximale verandering kan doen, tonen we in deze video.

VIDEO ► Badkamer renoveren

 

 

SCHILDER JE ZELF OF SCHAKEL JE EEN VAKMAN IN?

160pxDobbit is hiernaar benieuwd! Neem deel aan een grootschalig onderzoek naar schilderwerken in België! Beantwoord deze vragenlijst en maak kans op een duoticket voor eKart, een elektrische high-end indoorkarting in Gent of Brussel!

 Maak kans op een eKart duoticket 

HOE ZELF DE RUITENWISSERS VAN JE AUTO VERVANGEN

ruitenwisserOp tijd je ruitenwissers vervangen, voorkomt slijtage aan je autoruiten en zorgt voor een optimaal zicht tijdens regenbuien. Ze zelf vervangen is helemaal niet moeilijk. Ontdek het in deze nieuwe tip.

VIDEO ► Ruitenwissers vervangen