naar top
Menu
Logo Print
07/09/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

HOE JE WONING HET VOORDELIGST VERWARMEN

verwarmingIn het najaar kan je niet zonder verwarming in huis. Maar welk systeem kies je nu het best? Ga je voor een warmtepomp of ketel? Wat zal er de meeste besparing opleveren? Wat is het meest ecologische systeem? … We zetten even alle gangbare verwarmingssystemen op een rij, met hun voor- en nadelen.

Lees het volledige artikel

REGISTREER JE NU VOOR DE ZELFBOUWBEURS VAN SEPTEMBER

160pxJe bent aan het bouwen of het verbouwen? Je wil besparen door zo veel mogelijk zelf te doen? Dan is de Zelfbouwbeurs absoluut iets voor jou. In doorlopende gratis en open workshops tonen vakmannen je de kneepjes van het zelfplaatsen.

 Zelfbouwbeurs: gratis ticket 

12 SOORTEN PLUGGEN OM STEVIG MEE TE VERANKEREN

plugZelfs met voorboren kan het soms lastig zijn om schroeven aan te brengen. Wanneer je een groter gat maakt en daar een plug in draait, maak je het jezelf alvast gemakkelijker. Maar niet elke plug kan je overal gebruiken. In dit artikel overlopen we de verschillende soorten.

Lees het volledige artikel

ZORG VOOR EEN VERFIJNDE TOUCH IN JE LIVING MET LAMINAAT

berryWie een living van kop tot teen renoveert, kiest uiteraard ook voor een passende vloer. Bekijk hier hoe je je woonkamer een gezellige en verfijnde touch geeft met gemakkelijk te plaatsen kliklaminaat.

VIDEO ► Laminaat in de living

SCHILDER JE ZELF OF SCHAKEL JE EEN VAKMAN IN?

160pxDobbit is hiernaar benieuwd! Neem deel aan een grootschalig onderzoek naar schilderwerken in België! Beantwoord deze vragenlijst en maak kans op een duoticket voor eKart, een elektrische high-end indoorkarting in Gent of Brussel!

 Maak kans op een eKart duoticket 

 

HOE ZELF JE RADIATOREN, SCHAKELAARS EN STOPCONTACTEN AANSLUITEN

raditorBen je bij de afwerkingsfase van je verbouwing aanbeland? Dan kijk je voor de nutsvoorzieningen. We tonen hoe je radiatoren plaatst, en hoe je stopcontacten en schakelaars aansluit.

VIDEO ► Nutsvoorzieningen

 

HOE EEN OMHEINING EN TUINPOORT KIEZEN EN PLAATSEN

tuinpoortBen je nogal gesteld op je privacy wanneer je in je tuin zit? Dan is een omheining de beste oplossing. Wil je daarnaast ook gemakkelijke toegang tot je tuin? Dan plaats je aansluitend op die omheining een mooie tuinpoort. We tonen voor beide welke keuzes er zijn en hoe je ze zelf kan plaatsen.

 Ga de tuin in 

GA BUITEN AAN DE SLAG MET DOBBIT MAGAZINE

dobbitDe nieuwe Dobbit is er, en daarin gaan we vooral buiten aan de slag: we leggen een tuinpad, een nieuw dak uit plaatmateriaal én we knappen een houten terras op. Wat doen we verder nog? Je ontdekt het in het nieuwe nummer!

 Buiten aan de slag