naar top
Menu
Logo Print
31/08/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

HOE ZELF JE DAKGOTEN KIEZEN, PLAATSEN EN ONDERHOUDEN

dakgotenNa een droge zomer is het belang van dakgoten nog duidelijker. Enerzijds gebruik je ze om het water af te voeren zodat de muren geen waterschade oplopen, anderzijds heb je ze nodig om regenwater te recupereren. Welke soorten je hebt, hoe je ze plaatst en hoe je ze onderhoudt, lees je hier.

Lees het volledige artikel

SCHILDER JE ZELF OF SCHAKEL JE EEN VAKMAN IN?

160pxDobbit is hiernaar benieuwd! Neem deel aan een grootschalig onderzoek naar schilderwerken in België! Beantwoord deze vragenlijst en maak kans op een duoticket voor eKart, een elektrische high-end indoorkarting in Gent of Brussel!

 Maak kans op een eKart duoticket 

3 MANIEREN OM ZELF AUTOMATISCHE ROLLUIKEN TE PLAATSEN

rolluikenJe kan rolluiken plaatsen voor verschillende redenen: voor je privacy, om inbrekers buiten te houden, of om alles binnen perfect donker te maken. Ook als je huis niet voorzien is op rolluiken, kan je deze achteraf nog plaatsen. We geven je mee hoe je dat zelf kan doen.

Lees het volledige artikel

WIN EEN ROADTRIP NAAR FLORIDA TER WAARDE VAN € 5.000

160pxWD-40 geeft jou de kans op de Roadtrip van je leven met Florida als eindbestemming! Meedoen is simpel: je vult je gegevens in én je geeft jouw WD-40 solution. Daarnaast maak je elke maand kans op extra prijzen door jouw solution te delen!

 Win een roadtrip 

IN 5 STAPPEN ZELF JE VLOER EGALISEREN

egaliserenEen effen vloer is onontbeerlijk bij een renovatie. Werken met egalisatiemortels blijft echter nog vaak een typische aangelegenheid voor professionele vaklui. Pas de correcte werkwijze toe, en het is ook voor dhz'ers een koud kunstje. Lees hier hoe je te werk gaat.

Lees het volledige artikel

KRIJG EEN MAXIMALE OOGST MET MINIMAAL WERK

oogstEen goeie oogst in de moestuin? Dan gaat het erom op tijd en stond de nodige aandacht te geven aan de planten. Jean toont je dat deze karweitjes best niet moeilijk zijn!

VIDEO ► Maximale oogst

LEES EEN GRATIS PROEFNUMMER VAN DOBBIT MAGAZINE

dobbitMaak nu gratis kennis met Dobbit Magazine, het doe-magazine vol informatie over bouwen, wonen, doe-het-zelf en decoratie. Abonneer je nu vanaf 6 euro en ontdek allerlei praktische tips en originele ideeën waarmee je zelf aan de slag kan.

 Gratis proefnummer