naar top
Menu
Logo Print
10/08/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

9 TYPES GIPSKARTON VOOR JOU VERGELEKEN

gipsGipskarton is niet meer weg te denken bij het bouwen of verbouwen. Dit plaatmateriaal biedt een budgetvriendelijke en gemakkelijke oplossing voor de binnenafwerking van woningen. Er zijn hierin echter verschillende types. We vergelijken ze even met elkaar.

Lees het volledige artikel

BESPAAR MEER DAN 50% OP DE AANKOOP VAN JE RAMEN EN DEUREN

raamwinkelRaamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Daarbij bespaar je tot meer dan 50% op A-merken. Offerte nodig? Ga naar de webshop of maak een afspraak met één van hun specialisten.

 Vraag je offerte aan 

29 TIPS OM WATER TE BESPAREN IN JE WONING

waterWater ontsnapt niet aan de wetten van vraag en aanbod en dat heeft uiteraard zijn weerslag op de waterfactuur. Het is altijd nuttig om eens stil te staan bij je verbruik en hoe je zuiniger met water kan omgaan. We geven je een resem handige tips.

Lees het volledige artikel

ONTDEK HET NUT VAN MINIGEREEDSCHAP VOOR KLEINE TUINEN

160pxGewoon tuingereedschap is voor sommigen te groot, te zwaar, of simpelweg overbodig. Ben jij zo iemand? Dan zijn deze minigereedschappen vast iets voor jou. Ontdek er hier meer over.

 Tuinieren met minigereedschap 

TUINIEREN VOL VERTROUWEN: HOE JE TUINHUIS BOUWEN OF RENOVEREN

tuinuhisEen goed onderhouden tuinhuis doet wonderen voor de uitstraling van je tuin. Dat onderhoud kan je gerust zelf voor je rekening nemen. Voor wie nog geen tuinhuis heeft staan, bespreken we hoe je daar zelf verandering in brengt.

 Ga de tuin in 

MAAK KENNIS MET DOBBIT MAGAZINE

dobbitBen je al geabonneerd op Dobbit Magazine? Hét doe-magazine boordevol praktische informatie, productvergelijkingen, bouwplannen, handige tips en originele ideeën voor als je zelf aan de slag wil. Profiteer nu van het kennismakingsaanbod.

 Ga zelf aan de slag