naar top
Menu
Logo Print
03/08/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

6 TYPES PLAATMATERIAAL VOOR JOU VERGELEKEN

plaatBij het klussen zal je vaak gebruikmaken van plaatmateriaal. Maar welke types zijn er? En wanneer maak je van welk type gebruik? Er zijn over het algemeen 6 soorten van elkaar te onderscheiden. We geven de nodige toelichting, zodat je met het juiste materiaal aan het werk kan.

Lees het volledige artikel

EEN FLEXIBELE OPLOSSING OM TE SMEREN OP DE MOEILIJKSTE PLEKKEN

160pxDe ouderwetse formule van WD-40 zit in een handig nieuw jasje, met een rietje van flexibel metaal die in alle gewenste vormen en richtingen blijft staan. Waar je normaal 2 handen nodig had om het rietje te buigen, heb je nu 1 hand vrij. Onderdelen hoef je niet meer los te maken om oppervlakken te bereiken waar je anders niet bij was gekomen. De WD-40 flexible is nu ook verkrijgbaar bij Hubo!

 Ontdek de voordelen 

 

HOE JE BOVENFREES OPTIMAAL GEBRUIKEN

bovenfreesWie zijn atelier goed wil uitrusten voor houtbewerking, komt al snel bij de bovenfrees terecht. Werken met de bovenfrees biedt je namelijk heel wat mogelijkheden. Die kan je nog maximaliseren met tal van geleiders. We overlopen ze in dit artikel.

Lees het volledige artikel

 

HOE ZELF VINYLPLANKEN PLAATSEN

berryEen tegelvloer is vaak koud zonder vloerverwarming. Dat kan je gemakkelijk fixen met een vloer uit vinylplanken. Deze is warmer van uitstraling, aangenamer om op te lopen, even gemakkelijk in onderhoud én gemakkelijk om zelf te plaatsen. Bekijk hier hoe je dat aanpakt.

VIDEO ► Vinylplanken plaatsen

2 TIPS OM ZONDER HULP EEN ZWARE PLAAT TE DRAGEN

plaatAlleen in het atelier of tijdens het klussen en je moet een zware of grote plaat verplaatsen? We geven je enkele handige DIY-tips om je rug te sparen.

VIDEO ► Zware plaat dragen

HOE ZELF EEN WESPENVAL MAKEN

wespenvalIn de zomer nodigen wespen zich te pas en te onpas uit in je tuin. Bekijk hier hoe je deze ongenode gasten simpel met een zelfgemaakte vanger in de val kan lokken, en vervolgens zorgeloos kan genieten van je tuin.

VIDEO ► Wespenval maken

GA BUITEN AAN DE SLAG MET DOBBIT MAGAZINE

buitenDe nieuwe Dobbit is er, en daarin gaan we vooral buiten aan de slag: we leggen een tuinpad, een nieuw dak uit plaatmateriaal én een houten terrasvloer. Wat doen we verder nog? Je ontdekt het in het nieuwe nummer!

 Buiten aan de slag