naar top
Menu
Logo Print
13/07/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

 

4 ZAKEN OM JE SCHILDERWERKEN TOT EEN GOED EINDE TE BRENGEN

schilderenSchilderen doe je niet zomaar. Wil je een goed resultaat bekomen, dan moet je de juiste stappen ondernemen met het juiste gereedschap. Maar wat houdt dat dan allemaal in? Je leest het hier.

Lees het volledige artikel

HOE EEN TUINPAD IN NATUURSTEEN AANLEGGEN

tuinpadEen tuinpad aanleggen is een haalbare kaart voor elke doe-het-zelver. Maak wel dat je er lang van kan genieten. We tonen hoe natuursteen en een stevige fundering dat goed in de hand kunnen werken.

VIDEO ► Tuinpad aanleggen

6 HANDIGE KNOPEN OM IETS VAST TE MAKEN

knopenEen lading vastmaken, of van twee korte stukken een lang touw maken? Knopen leggen komt altijd van pas. Daarom tonen we enkele handige knopen die je gemakkelijk zullen voorthelpen.

VIDEO ► Handige knopen

HOE ZELF EEN DUURZAME EN BUDGETVRIENDELIJKE TUINPOORT MAKEN

poortEen houten tuinpoort kan heel wat kosten. Je kan echter gemakkelijk zelf een budgetvriendelijk alternatief maken dat - met het juiste hout - nog duurzaam is op de koop toe. Wil je zelf aan de slag? Download dan zeker het bouwplan!

VIDEO ► Tuinpoort maken

 Download bouwplan 

8 NUTTIGE TIPS VOOR DE PERFECTE ZAAGSNEDE

zaagAls je moet zagen, of het nu met de vrije hand of met een zaagmachine is, dan wil je een mooie zaagsnede bekomen. Lees hier hoe je daar middels enkele simpele hulpstukken perfect toe komt.

Lees het volledige artikel

NIEUWE BOUWPLANNEN BESCHIKBAAR

bouwpOns bouwplannenschap is weer bijgevuld met verse exemplaren! Wil je graag zelf een klustafel of zaagslede maken? Dan kan je dat nu doen met het passende bouwplan. Of grasduin eens door het volledige aanbod!

 Ontdek alle plannen