naar top
Menu
Logo Print
13/07/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

HOE SLIM OMGAAN MET DE ELEKTRICITEIT IN JE WONING

elektriciteitWe kunnen onze dagen niet meer inbeelden zonder wekker, koffiemachine of licht in huis. Net daarom is het nuttig om je elektriciteitsinstallatie te kennen, te begrijpen én om te weten hoe je er slim mee omgaat. Wij sommen enkele basiszaken en nuttige tips voor je op.

Lees het volledige artikel

WAAROM CIRCULAIR BOUWEN DE TOEKOMST IS

bouwenBouwen wordt almaar duurder en grondstoffen almaar schaarser en dus moet er slim nagedacht worden over het (her)gebruik van materialen en grondstoffen. Dat kan via circulair bouwen. Maar wat is dat juist? We brengen verduidelijking.

Lees het volledige artikel

3 TYPES PLINTEN OM JE RUIMTE MEE VORM TE GEVEN

plintenPlinten zijn een afwerkingselement, maar hebben meer functies dan louter dat. Lees hier hoe je deze kan gebruiken om een ruimte aantrekkelijk te maken, uit welke materialen je kan kiezen én hoe je ze plaatst.

Lees het volledige artikel

HOE BOMEN EN HAGEN PLANTEN ROND JE WONING

bomenEen tuin is niet volwaardig zonder enkele bomen en hagen. Die plant je echter niet zomaar. Bekijk hier hoe je dat op een professionele manier aanpakt.

VIDEO ► Bomen en hagen

TUINIEREN VOL VERTROUWEN: HOE JE VIJVER KIEZEN EN PLAATSEN

tuinierenWil je meer biodiversiteit in je tuin? Dan is een vijver de gedroomde oplossing. Maar hoe kies je welk type vijver je wil? Hoe plaats je die? Hoe onderhoud je die? Allemaal vragen die we beantwoorden.

 Ga de tuin in 

DE LEUKSTE VAKANTIEKLUSSEN VOOR JOU OP EEN RIJ

klussenDe vakantie is nu echt begonnen. Het ideale moment om nu die klussen aan te pakken waar je achteraf zelf nog veel plezier aan beleeft. Wij zetten de leukste vakantieklussen voor jou alvast op een rij.

 Ga zelf aan de slag