naar top
Menu
Logo Print
06/07/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

7 ZAKEN DIE JE NIET MAG VERGETEN BIJ DE AFWERKING VAN JE RENOVATIE

afwerkingIedereen weet dat bouw- en renovatiewerken veel tijd en geduld in beslag nemen. Wanneer deze werken in de eindfase zitten, worden sommige zaken door allerlei omstandigheden over het hoofd gezien. We overlopen wat je het best niet laat liggen.

Lees het volledige artikel

WIN EEN GARDENA ROBOTMAAIER TER WAARDE VAN € 1.199,99

160pxJe hebt een gazon, maar het ontbreekt je aan tijd om die eens per week te maaien? Dan biedt deze smart SILENO City 500 robotmaaier van Gardena een uiterst handige oplossing! Vul onze korte vragenlijst in en win een robotmaaier!

 Win een robotmaaier 

HOE ZELF JE WONING INBRAAKVEILIG MAKEN

inbraakveiligHoe maak je het inbrekers zo moeilijk mogelijk? Het is een vraag waar heel wat mensen hun tanden op stukbijten. Roger onderzocht het eens en toont je wat je allemaal kan doen om indringers zo goed mogelijk te weren uit je woning.

VIDEO ► Inbraakveilige woning

KIES DE JUISTE SCHROEVENDRAAIER VOOR JE KLUS

schroevendraaierNiets zo handig als een schroefboormachine om een werkstuk gemakkelijk samen te schroeven, maar als klusser moet je vaak teruggrijpen naar een schroevendraaier, en dan is niet eender welk model gelijk. We overlopen de meest courante types.

Lees het volledige artikel

HOE ZELF EEN MOBIELE WERKTAFEL MAKEN

werktafelSchragen komen altijd van pas, maar wat dacht je van deze mobiele klustafel? Ze biedt je een stevig werkvlak, en kan meteen weer opgevouwen worden om op te bergen of mee te nemen op locatie. Bekijk hier hoe je die maakt.

VIDEO ► Mobiele klustafel

 Download bouwplan 

7 TIPS OM JE FIETS IN TOPCONDITIE TE HOUDEN

fietsEen klein onderhoud van je fiets kan je zelf doen. We kijken eens welke klusjes je zelf kan aanpakken om je fiets klaar te zetten voor je woon-werkverkeer of voor het volgende fietsuitje.

VIDEO ► Fiets onderhouden

DOBBIT MAGAZINE TOONT HOE JE STEENSTRIPS PLAATST

magazineIn deze Dobbit pakken we grote en kleine klussen aan: steenstrips plaatsen, een tuinpoort op maat maken, een I-profiel omkasten, recht schilderen en probleemmuur aanpakken. Verder leren we ook hoe plaatmateriaal kiezen en de verschillende soorten zagen. Incl. 3 bouwplannen.

 VIDEO► Ontdek het magazine