naar top
Menu
Logo Print
29/06/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

17 HOUTSOORTEN VOOR JOU UITGELICHT

houtJe moet met hout werken, maar je weet niet welke soort je moet kiezen? Er zijn er uiteraard heel wat, telkens met specifieke eigenschappen en toepassingen. We zetten de courantste soorten waaruit je kan kiezen even op een rijtje.

Lees het volledige artikel

WIN EEN RATELSLEUTEL EN DOPPENSET TER WAARDE VAN € 84,90

160pxWanneer je moet sleutelen, heb je het best iets in de hand dat veelzijdig en ergonomisch is. Deze ratelsleutel met doppenset van Milwaukee biedt op dat vlak een uiterst handige oplossing! Vul onze korte vragenlijst in en maak kans op dit item!

 Win een ratel met doppenset 

DE LASERWATERPAS: 5 TOOLS IN ÉÉN

laserwaterpasEen laserwaterpas gebruik je om rechte horizontale of verticale lijnen uit te zetten. Het toestel combineert functies van een waterpas, een schietlood, een pasdarm, een metserskoord en een smetkoord. Ook hierin zijn er verschillende soorten. Welke? Dat lees je hier.

Lees het volledige artikel

BETON POLIJSTEN DOE JE ZO

polijstenDecoratief beton is meer en meer in trek, maar de plaatsing ervan vergt gespecialiseerd vakmanschap. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor gepolijste betonvloeren. Bekijk hier hoe dat polijsten in zijn werk gaat.

VIDEO ► Hoe beton polijsten

HOE DE JUISTE VLOERLIJM KIEZEN

vloermijmGa je voor het warme karakter van parket? Of toch maar een onderhoudsvriendelijke keramische tegel? Welke vloerbekleding je uiteindelijk ook kiest, een vloer correct verlijmen begint met het gebruik van de juiste lijm.

Lees het volledige artikel

HOE EEN TERRAS IN XXL BETONTEGELS AANLEGGEN

xxl-tegelsEen terras kan je aanleggen in hout of met klinkers, maar grote betontegels zijn eveneens een uitstekende optie. Een mooi resultaat bekom je echter niet zomaar. Bekijk hier hoe je met dit soort tegels werkt.

VIDEO ► Terras met XXL betontegels

BESPAAR MET EEN BOUWPLANPAKKET

bouwplannenWil je zelf meubelen of speelgoed voor je kinderen in elkaar steken? Of iets maken voor in je werkplaats? Bestel nu een bouwplanpakket naar keuze en bespaar 50%.

 Ga zelf aan de slag