naar top
Menu
Logo Print

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

15 TOOLS DIE JE NODIG HEBT BIJ HET METSELEN

metselenWie aan het metselen slaat, zorgt er maar beter voor dat hij op voorhand al het nodige materiaal bijeengezocht heeft. Dat is meer dan een truweel, een steenbeitel en een waterpas. We overlopen alles wat je nodig hebt om deze klus tot een goed einde te brengen.

Lees het volledige artikel

HOE SLIM WATER BESPAREN IN JE TUIN

gardenaPeriodes van lange droogte doen zich de laatste jaren alsmaar meer voor. Correct omgaan met water in je tuin zal je dan ook veel water besparen. We tonen hoe je dat op een slimme manier kan aanpakken.

Lees het volledige artikel

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER VENTILATIE

ventilatieVentilatie en isolatie gaan hand in hand. Isoleren is goed voor het milieu en de energierekening, maar we hebben ook verse lucht nodig. We gaan na welke soorten ventilatiesystemen er zijn en hoe je deze zelf kan installeren.

Lees het volledige artikel

10 OPLOSSINGEN VOOR EEN PERFECTE DAKBEDEKKING

aquaplanOf het nu dat van je huis, tuinhuis of carport is, een dak krijgt heel wat te verduren: wind, regen, koude, hitte … Het is niet te verwonderen dat je soms een dak moet vernieuwen. Ontdek hier welke mogelijkheden er zijn.

 Perfecte dakbedekking 

JE BETON AAN HUIS IN 5 SIMPELE STAPPEN

160pxJe hebt maar je project te kiezen, de benodigde hoeveelheid beton aan te duiden en het tijdstip die het best past voor de levering van jouw beton. En dat allemaal direct via je smartphone of pc.

 Beton aan huis 

HOE ZELF GLAS SNIJDEN

glas snijdenEen spiegel of een stuk glas op maat snijden? Dat is eigenlijk niet zo moeilijk. In deze video geven we de nodige instructies. Wedden dat je het straks ook zelf kan?

VIDEO ► Glas snijden

LAATSTE KANS: PROFITEER NU VAN ONZE ACTIE

dobbitJe bent nog niet geabonneerd op Dobbit Magazine? Neem dan nu een abonnement voor 1 jaar en krijg er een gratis ledlooplamp of een schroevendraaier- en bitset bij.

 Abonneer je nu