naar top
Menu
Logo Print
15/06/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

5 REDENEN OM VOOR EEN SPANPLAFOND TE KIEZEN

spanplafondSpanplafonds kunnen snel geplaatst worden, zijn stofarm en er is een zeer gevarieerd aanbod qua kleuren en motieven. Leer hier meer over deze en andere voordelen die spanplafonds zoal te bieden hebben.

Lees het volledige artikel

WIN EEN GARDENA SMART BESPROEIINGSKIT TER WAARDE VAN € 500

160pxJe bent op zoek naar een gemakkelijke manier om je tuin te bewateren volgens de noden van de planten en volgens jouw wensen? Dan biedt de smart Controle set van Gardena een uiterst handige oplossing! Deze set bestaat uit de smart besproeiingscomputer, de smart Gateway en de smart Sensor.

 Win een smart besproeiingskit 

WELK MATERIAAL KIEZEN VOOR JE VERANDA OF AANBOUW

verandaAluminium heeft een lange levensduur. Hout kan grote afstanden overbruggen en de goedkoopste optie is pvc. Maar welk materiaal kies je nu best? Wij wegen voor jou de courantste opties tegen elkaar af.

Lees het volledige artikel

6 OPLOSSINGEN VOOR EEN MOOIE VERBINDING TUSSEN HUIS EN TUIN

belisolAls je een mooie tuin hebt waar je trots op bent, dan is het fijn als je die ook vanuit de leefruimtes binnen kunt zien. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om de verbinding met de tuin te maken en een open effect te creëren.

 Huis-tuin verbinding 

HOE PROFESSIONEEL PLINTEN PLAATSEN

zelfbouwhuisEens je een vloer betegeld en opgevoegd hebt, moet je nog de laatste stappen in de afwerking van voorzien. Naast uitzetvoegen horen ook plinten daarbij. Bekijk hier hoe deze worden geplaatst.

VIDEO ► Plinten plaatsen

TUINIEREN VOL VERTROUWEN: HOE ONKRUID BESTRIJDEN EN VOORKOMEN

tuinierenOnkruid concurreert met je kostbare sierplanten op het vlak van water, ruimte, zonlicht en voedingsstoffen. Ze overwoekeren alles en het lijkt onbegonnen werk om ervan af te raken. Geen nood, wij helpen je op weg bij de bestrijding van én preventie tegen onkruid.

 Ga de tuin in 

LOS KLEINE EN GROTE BOUWPROBLEMEN ZELF OP

dobbit magazineIn het nieuwe Dobbit Magazine bieden we oplossingen voor grote en kleine bouwproblemen: een probleemmuur aanpakken, I-profielen mooi afwerken, steenstrips plaatsen, recht schilderen ... Ga er zelf mee aan de slag! Ontdek nu het nieuwe nummer.

 Ontdek het magazine