naar top
Menu
Logo Print

ALLES OVER SPANPLAFONDS

Spanplafonds maken het mogelijk om heel snel een hoge afwerkingsgraad te realiseren. Bovendien staan ze bekend als onderhoudsvrij, flexibel en veelzijdig. Toch bestaan er over spanplafonds nog heel wat misvattingen en vooroordelen. We zetten de specificaties en de voor- en nadelen van pvc- en polyestersystemen op een rijtje.

 

WAAROM EEN SPANPLAFOND KIEZENspanplafond

Spanplafonds kunnen snel geplaatst worden, zijn stofarm en er is een zeer gevarieerd aanbod. In dit artikel gaan we wat dieper in op de voordelen die dit type plafondafwerking te bieden heeft.

Lees het volledige artikel

 

WAT IS EEN WARM SPANPLAFOND?warm spanplafond

Warme spanplafonds zijn spanplafonds gemaakt uit pvc. Lees hier hoe deze worden gemonteerd en welke problemen dit soort folies met zich kunnen meebrengen.

Lees het volledige artikel

 

WAT IS EEN KOUD SPANPLAFOND?koud spanplafond

Koude spanplafonds zijn spanplafonds gemaakt uit polyester. Lees hier hoe deze worden gemonteerd en welke problemen dit soort folies met zich kunnen meebrengen.

Lees het volledige artikel

 

WELKE SPECIALE UITVOERINGEN ZIJN ER BIJ SPANPLAFONDS?speciale uitvoeringen

Naast warme en koude spanplafonds heb je ook nog speciale varianten, zo zijn er opties die lichtdoorlatend zijn, of akoestisch isoleren. We bespreken ze in dit artikel.

Lees het volledige artikel