naar top
Menu
Logo Print
08/06/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

IN 6 STAPPEN ZELF JE LAMINAAT LEGGEN

laminaatLaminaat is een populaire vloerbedekking en dat is niet verwonderlijk, want het bestaat in allerlei stijlen en is onderhoudsvriendelijker dan bijvoorbeeld parket. Lees hier hoe je van a tot z laminaat plaatst.

Lees het volledige artikel

ONTDEK DE BESTE MANIER OM RUBBER EN KUNSTSTOF TE BESCHERMEN

160pxHeb je deze uitzending al gezien? Ontdek hoe siliconenspray werkt, welke problemen het oplost en wat de kracht van WD-40 is!

Tip: deze siliconenspray biedt de beste smering voor kunststoffen en rubbers.

 Ontdek de voordelen 

HOE ZELF JE MUREN PLEISTEREN

pleisterenPleisteren is niet iets waar elke doe-het-zelver zich aan waagt. Toegegeven, gemakkelijk is het niet, maar met een beetje oefening én deze gids moet het zeker lukken. We bekijken ook hoe je een gevelplint cementeert.

Lees het volledige artikel

LEER ZELF JE PLAT DAK PLAATSEN

160pxWil je weten of zelf je plat dak plaatsen iets voor jou is? Kom langs tijdens het Open Dak Weekend van Zelfbouwdak van 21 t.e.m. 23 juni. Afspraak in het magazijn van meer dan 1000m² te Mechelen. Je kan er verder ook steeds vrijblijvend langskomen met je bouwplannen.

 Zelf je plat dak plaatsen 

13 TOOLS DIE JE NODIG HEBT BIJ ELEKTRISCHE KLUSSEN

13 toolsAls doe-het-zelver moet je soms elektriciteitsklussen uitvoeren. Om dat op een veilige en efficiënte manier te doen, gebruik je vooreerst het juiste gereedschap. In dit artikel overlopen we wat je allemaal nodig hebt.

Lees het volledige artikel

2 OPLOSSINGEN OM EFFICIENT ONGEDIERTE OP JE PLANTEN TE BESTRIJDEN

160pxLast van ongedierte op je planten? Dan wil je natuurlijk zo nauwkeurig mogelijk te werk gaan om die te bestrijden. Een degelijke drukspuit biedt dan een handige oplossing. Bekijk hier hoe je met zo'n verstuiver te werk gaat.

 Hoe ongedierte bestrijden 

HOE WERKEN MET EEN RATELBAND

ratelbandEen lading vastmaken? Dat doe je met een ratelband. Niet iedereen kan er echter mee overweg. In deze tip leggen we uit hoe het systeem werkt.

VIDEO ► Ratelband

DOBBIT MAGAZINE BIEDT INSPIRATIE VOOR GROTE EN KLEINE WERKEN

probleemmuurIn deze Dobbit pakken we grote en kleine klussen aan: steenstrips plaatsen, een tuinpoort op maat maken, een I-profiel omkasten, recht schilderen en een probleemmuur aanpakken. Verder bespreken we ook plaatmateriaal en de verschillende soorten zagen.

 Ontdek het magazine