naar top
Menu
Logo Print
01/06/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

3 REDENEN WAAROM DOMOTICA HET DAGELIJKSE LEVEN VERBETERT

domoticaVanzelfsprekend zorgt domotica voor een verbetering van je leefcomfort, maar wist je dat domotica ook de veiligheid van je woonst vergroot en je energieverbruik efficiënter regelt? Lees hier meer over deze drie grote voordelen.

Lees het volledige artikel

WIN EEN GATENZAAGSET VAN MILWAUKEE TER WAARDE VAN € 215,90

milwaukeeMoet je gaten zagen in gipskarton, hout, bakstenen of cellenbeton? Dan biedt deze Milwaukee Big Hawg™ gatenzagenset de ultieme hulp. BIG HAWG ™ gatzagen zijn ideaal voor elektriciens, timmerlieden, keukenfitters en alle gerelateerde verwarmings-, ventilatie- en sanitairwerkzaamheden.

 Win een gatenzaagset 

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER BOREN EN BOORMACHINES

verbouwenBij verbouwwerken is er haast geen ontkomen aan, je zal moeten boren. Er bestaan heel wat soorten boren en boormachines, maar welk type zet je nu het best in voor wat? Zoek het bos door de bomen en leer hier alles wat je moet weten over deze toestellen.

Lees het volledige artikel

5 TYPES GEVELPLATEN VOOR JOU VERGELEKEN

gevelplatenJaarlijks wordt in België tot 1 miljoen m² gevelplaten voor gevelbekleding geplaatst. De moeite waard om eens de verschillende types naast elkaar te zetten en te vergelijken. We gaan op zoek naar een aantal belangrijke wetenswaardigheden over gevelplaten.

Lees het volledige artikel

ZET JE TUIN KLAAR MET DOBBIT MAGAZINE

tuin klaarBij een tuin komt er veel werk, tijd en kennis kijken. Zelfs het terras vraagt heel wat onderhoud. In onze tuinspecial tonen we hoe je het werk de baas blijft met de juiste producten en materialen, en hoe je zo zorgeloos kan genieten van je tuin.

 Zet je tuin klaar