naar top
Menu
Logo Print
25/05/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

7 TIPS OM VEILIGER AAN DE SLAG TE GAAN

veiligKlussen en (ver)bouwen doe je niet in vrijetijdskledij, maar in aangepaste werkkledij. Daarbij hoort ook de nodige bescherming. We overlopen hoe je het best je hoofd, lijf en ledematen kan beschermen tegen schadelijke elementen tijdens het klussen en (ver)bouwen.

Lees het volledige artikel

BESPAAR MEER DAN 50% OP DE AANKOOP VAN JE RAMEN EN DEUREN

raamwinkelRaamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Daarbij bespaar je meer dan 50% op A-merken. Offerte nodig? Ga naar de webshop, of maak een afspraak met een van hun specialisten.

 Vraag je offerte aan 

HOE VEILIG ASBEST VERWIJDEREN

asbestRenoveren is niet zonder gevaar, en al zeker niet als je op asbest stoot. Lees hier hoe je asbest kan opsporen en hoe je dat veilig kan (laten) verwijderen.

Lees het volledige artikel

HOE ZELF JE TUINHOUT BEHANDELEN

remmersZowel nieuw tuinhout als hout dat er al jaren staat, kan je behandelen. Is je hout geïmpregneerd? Dan wacht je wel het best een jaar na plaatsing. Bekijk hier welke producten je gebruikt, en hoe je ze gebruikt.

VIDEO ► Tuinhout behandelen

TIP VOOR HET LOSMAKEN VAN VERROESTE OF VASTE ONDERDELEN

160pxHeb je deze uitzending al gezien? Ontdek hoe kruipolie werkt, welke problemen ze oplost en wat de kracht van WD-40 is!

Tip: de kruipolie van WD-40 kruipt tot 3 keer sneller dan de gewone WD-40!

 Ontdek de voordelen 

HOE JE TAFELZAAG BEVEILIGEN MET EEN ZAAGSLEDE

zaagsledeIn alle veiligheid hout op maat zagen met de tafelzaagmachine? Als hulpstuk kan je een zaagslede bouwen! Bekijk hier hoe je dit hulpstuk maakt en download het bouwplan.

VIDEO ► Zaagslede maken

 Download bouwplan 

DOBBIT MAGAZINE BIEDT GESCHENKTIPS VOOR VADERDAG

vaderdagHeb jij al een geschenk voor Vaderdag? Neem nu een abonnement voor 1 jaar op Dobbit samen met een handig geschenk dat altijd van pas komt.

 Vaderdag met Dobbit