naar top
Menu
Logo Print
11/05/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

 

5 TUINMEUBELS DIE JE ZELF KAN MAKEN

eubelsDe tuin wordt steeds meer een leefruimte. En wat is een leefruimte zonder gepaste meubels? Je kan naar de winkel stappen om die aan te schaffen, maar het is goedkoper en leuker om ze zelf te maken.

Lees het volledige artikel

 Download bouwplannen 

5 BOUWSTOFZUIGERS VOOR JOU VERGELEKEN

stofzuigersDe bouwstofzuiger komt van pas bij het ruimen van vuiligheid tijdens de ruwbouwfase of je renovatiewerken, maar evengoed in het atelier of bij alledaagse klussen.

Lees het volledige artikel

WIN EEN VAN ONZE BOUWSTOFZUIGERS

160pxKies welke stofzuiger volgens jou het Dobbit Best Choice-label verdient en WIN één van onze bouwstofzuigers, of bouw je ideale stofzuiger op via onze vragenlijst en WIN je eigen bouwstofzuiger.

 Win een bouwstofzuiger 

5 ZAKEN VOOR EEN PERFECTE RENOVATIE VAN JE PLAT DAK

aquaplanOf je nu een plat dak renoveert of een volledig nieuw exemplaar plaatst, alle details moeten in orde zijn als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Waarmee hou je rekening? Lees het hier.

Lees het volledige artikel

6 SCHROEFSLEUTELS DIE NIET MOGEN ONTBREKEN IN JE TOOLBOX

sleutelsAls doe-het-zelver moet je wel eens aan het een en ander sleutelen, maar welke sleutel gebruik je dan precies? Sleutels zijn er namelijk in allerlei varianten. In dit artikel overlopen we de meest courante types.

Lees het volledige artikel

HOE ZELF WATERLEIDINGEN LEGGEN

waterBen je van plan om zelf sanitaire leidingen te leggen, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Geen nood, Roger heeft ondertussen ervaring te over. We overlopen de belangrijkste punten.

VIDEO ► Waterleidingen leggen

Lees het volledige artikel

PROFITEER NU VAN DE DOBBIT LENTEPROMO

lentepromoJe bent nog niet geabonneerd op Dobbit Magazine? Neem dan nu een abonnement voor 1 jaar en krijg er een gratis ledlooplamp of een schroevendraaier- en bitset bij.

 Dobbit lentepromo